Србија

МРЖЊА: Демократама важнија Делта од Србије!

Амерички авиопревозник „Делта ерлајнз“ затражио од Министарства саобраћаја САД да одбије захтев „Ер Србије“ да изда дозволу за лет у Америку. Чланови ДС пожурили да окаче линк на друштвеним мрежама

Амерички авиопревозник „Делта ерлајнз“ затражио је одговор од Министарства саобраћаја САД у вези са захтевом ЈАТ-а (Ер Србија) да добије дозволу за линију из Србије у Сједињене Државе. „Делта“ је заправо тражила да америчко министарство ускрати право „Ер Србији“ на директну везу са САД.

– Предлог ЈАТ-а и Етихада је комерцијално неуверљив, а може да изазове забуну потрошача. Одељење треба да негира захтев за издавање овлашћења – наводи се у жалби „Делта ерлајнза“, у којој позивају америчко министарство саобраћаја да одбије захтев ЈАТ-а!

Овај захтев објављен је на појединим америчким медијима, а дежурни чланови Демократске странке одмах су пожурили да га пренесу, иако је извесно да ће Министарство саобраћаја САД одбити овај захтев „Делта ерлајнза“. Истакнути члан ДС Владимир Тодорић брже боље је поставио поменути линк на своме Твитер профилу, а исто су урадили и бројни чланови ДС-а!

Коментари (1)

  1. Aleksandar каже:

    To je stos e radi sami sebi i ogledlo ovi zutih.I to nebi trebalo da nas cudi.Saamo sepitam sta je taj hteo da postigne?Nesto korisno sigurno ne.Pa prema tome sve je recnoovom namerom i sta se sve radi.

Напиши коментар