Србија

ДЕМОКРАТСКА СТОКА: Демократа показао колегиници средњи прст током скупштинског заседања!

Посланик Демократске странке Срђан Миливојевић је усред скупштинске сале, након расправе с колегиницом из Српске напредне странке Катарином Ракић, без трунке стида показао средњи прст.

– Миливојевић се око 12.25 сати, током расправе, наочиглед свих нас окренуо ка својим демократама и без блама показао средњи прст, чини се с поруком „ал‘ сам их зезнуо“ – потврђује један од очевидаца, посланик СНС Александар Радојевић.

Миливојевић се, наиме, јуче укључивао у расправу с напредњацима о новим законским решењима о легализацији објеката и о тој теми полемисао с колегиницом Ракић.

– Још скандалозније је што је прст показао током дебате са женом. Он се, наиме, током једне од реплика Ракићеве окренуо ка својим демократама и између клупа показао средњи прст. Изгледало је као да је то учинио како би се показао као мангуп пред својима из ДС, као да се спрда с њеним говором.

Сви посланици из редова демократа су се закикотали. То је крајње неваспитање, некултура. Брука за цео парламент. Једино што сам могао да урадим јесте да се јавим за реплику. Упитао сам: „Да вас то можда није заболео прстић?“, а посланици у редовима ДС су само ућутали – каже Радојевић, који сматра да би требало прегледати снимке и казнити Миливојевића. У тренутку инцидента седницу је водио потпредседник парламента Константин Арсеновић (ПУПС), који уопште није реаговао иако је имао све инструменте – од опомене до избацивања из сале.

– Знам да је то рекламирано, али нисам приметио да је Миливојевић то учинио. Да јесам, морао бих да изрекнем опомену. Никог не штитим, али не могу да будем непоштен и да измислим да сам нешто видео кад нисам – правда се Арсеновић.

Коментари (1)

  1. Aleksandar каже:

    Pa kada su u skupstni ikada bili svi kulturni kako jedino znam to je bilo jedino dobro u skupstini SFRJ,a sada to jeopsti cirkus.A razlog jednostavan ponasaju se po malteskim vitezovima i njihove loze.Pa onda je svejasno.

Напиши коментар