Србија

Запамтите добро!

demonstracije

Нигде на свету не постоји држава коју су деценијама крали, која је успут још изграђивала других 5 које су јој вратиле каменом, метком, прогоном и цепањем, држава у којој скоро нико ништа не ради јер нико неће или нема чиме да га плати, а у којој свако, ако то жели, може по цео боговетни дан да седи по кафанама и пије! Нигде, сем у Србији. За кафану Србин увек нађе…

Немојте да вас неко замлаћује да вам је решење да чистите клоње по белом свету, да се венчавате ко зна с ким ради папира, да бисте једног дана имали лепу кућу и цео живот ринтали да отплатите кредит! То није решење!

Решење је да почнете да радите овде бар упола како бисте морали тамо, и имали би много више, АЛИ ПРЕ СВЕГА ДА ПРЕСТАНЕТЕ ИЗИГРАВАТИ ОВЦЕ И ДРЕСИРАНЕ ПСИЋЕ!

Искључите ТВ и укључите МОЗАК! Дозволили сте да поклоните све разним партијским малверзантима да се курче на вашој муци, а сами да сте задужени до петог колена, а ни лук јели нит лук мирисали!

СРАМ ТЕ БИЛО НЕСЛОЖНИ НАРОДЕ! Сам си крив јер си тражио хлеба преко погаче. Како си некима дао моћ, тако му је и одузми сад кад видиш шта си урадио!

Срби из Босне, Крајине и са КиМ су имали где да дођу после погрома.. Е сад се запитај ти Србине из Србије који си их дочекао, коме нико није спалио кућу и поклао фамилију, колико си пута ОПСОВАО тај свој несрећни народ који је избегао овамо, јер се СЛОЖИО МЕЂУ СОБОМ па помогао један другог да дође до радног места, није питао шта ће радити док си ти чешао муда, изигравао газду, а сад ти криво што је стекао више него ти који си му дао уточиште… Боље се запитај ШТА ЈЕ СЛОГА, зашто ТИ ниси помогао свом комшији, брату, рођаку, непознатоме,.. САМОМ СЕБИ и ОНИ ТЕБИ!

Запитај се колико ћеш ТИ бити „добродошао“ у страној земљи, кад овде своју крв не подносиш!
Него дигни своју лењу гузицу и бори се за своја права! Права ти неће дати партије, јер да би их дале теби који их гласаш, одузеће их другима који их не гласају, и увек исто срање – друго паковање! Избори се И ЗА СЕБЕ И ЗА СВЕ ДРУГЕ ОКО СЕБЕ, немој бити себични скот, јер коло среће се окреће, данас имаш – сутра немаш, а само ти СЛОГА и ЈЕДИНСТВО НАРОДА може помоћи кад си у кризи, и ако немаш више ништа – да створиш нешто!

Освести се Србине, а Србин је сваки држављанин Србије, ко се тако не осећа нек слободно поништи своје држављанство и сретан му пут гдегод пошао, за даље цепкање државе нећу да чујем, јер ако се нека мањина осећа више угроженом него сви ми, и не жели стабилну и јаку државу у којој живи, нек се сели тамо где ће бити већина. Ова овде већина је сита терора разних мањина над њом!

Освести се Србине и поништи политичку мафију, нек се и твој и мој и глас сваког појединца добро чује – нек завлада директна демократија и социјална једнакост, и никад пожелети више нећеш да се ниси у Србији родио!

Сваког другог петка у месецу имаш отворену народну скупштину на Тргу Николе Пашића у Београду, па изволи изабери бар један да мало помериш своје цењено, лењо, изгладнело дупе до тамо, и придружиш се свим осталим својим сународницима који нису политичке њушке и желе да живе живот достојан човека, какав желиш и ти!

Коментари (4)

 1. Zoran каже:

  На нашу срамоту и жалост, све је ово истина. Даш прст а оно оде цела рука.

 2. Тања каже:

  Много добар чланак!

 3. Тања каже:

  „Хипнотисана руља све одобрава
  Не чекај дуго учини то што они неће никада“

 4. 124C41 каже:

  http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/414432/Vojna-vezba-Srba-Hrvata-i-Amerikanaca-kod-Bujanovca

  “Наше” МО је довукло све оне људе против којих смо ратовали како би сачували своја вековна огњишта,а сада демо(н)крате хоће нову верзију “братства јединства”,јебало их то “јединство” да их јебе… И једну ствар су изоставили новинари, да је војска албаније учесник у тој вежби(иста говна против којих смо ратовали 98-е и 99-те)а сада смо демо(н)кратски “пријатељи” који иду полако путем за ново НАТО-вско свеже топовско месо.

Напиши коментар