Србија

Курир је шиптарско гласило и Вучићево смеће од новина

Услед свеопштег медијског мрака који већ годинама влада Србијом, менталног терора, лажи и заглупљивања врхунац репресије и „психичког силовања“ којима нас посебно у последње време бомбардују са страница Вучићевог смећа од новина „Курир“-а, позивамо Вас у име редакције да бојкотујете то шиптарско гласило.

До сада невиђена количина лажи која долази са страница овог листа изузетно штетно делује, не само на стање народа у Србији, већ на наш укупан положај у геополитичком смислу.
Ако постоји иједна могућност да се Срби представе у најгорем светлу, полуписмени „новинари“ Курира су је искористили, међутим ту није крај њиховог спиновања те се служе најгнуснијим лажима, попут последњег да су убице србских дечака у кафићу „Панда“ нико други него опет Срби.
Вучићу, систематском разарачу Устава Србије, неодговара чињеница да су убице србских дечака Шиптари, а са друге стране неодговара му ни могућност да су тај гнусни чин починили агенти МИ6, јер су његови пријатељи и Запад и Шиптари, стога је најлакше оптужити Србе, који су за разлику од њега ратовали за Косово и Метохију и нису га продали попут њега.
Овакве и сличне спекулације скуване у кухињи Назадњака свакодневно испливавају на страницама антисрбског листа „Курир“.
Уколико желимо промене на боље, први корак ка томе је бојкот Курира и осталих режимских „курира“, јер само истином и медијском слободом можемо доћи до слободе.
Све док нас буду тровали са курирским испоставама лажи, дајући нам да чујемо и читамо само оно што они желе, пут до истинске слободе биће трновит и тежак.
Да не буде забуне, подржавамо истрагу овог случаја. Ако се испостави да је Легија одговоран за овај злочин, постоји закон по коме може да му се пресуди. Ако се испостави да су Шиптари одговорни, верујемо да ће ППВ Вучић да им опрости. Међутим, ако се испостави да је „Курвир“ опет лагао, онда је ред да и уредништво „Курвира“ заврши на доживотној робији.

Коментари (4)

 1. Корнелиjе Кодреану каже:

  Лудак и издаjник вУЧКо треба да се сам убиjе jер ако га народ буде убиjао то може дуго да потраjе. На колац га треба набити.

 2. Sаuron каже:

  Издаjниче идеш у девети круг пакла да правиш друштво Jуди, Бруту, Луциферу и другим издаjницима.

 3. ПоштовалацЈСОа каже:

  Шта рећи за оне који су продали веру за вечеру,ја се кладим да кад би им неко тражио новинарску диплому да ти пацови из курира не би показали ни бар 2 али ВАЛИДНЕ !!! МАЈКУ ИМ пацовску НАЈВЕЋЕ СИНОВЕ СРБИЈЕ САТАНИЗУЈУ !! Али :cuska:

 4. Нино Белов каже:

  Олоши из kurirа пизда вам материна усташко-шиптарска.

Напиши коментар