Србија

Криминалац Зукорлић у Србији гради највећи минарет у Европи!

Новцем Санџаклија из читавог света, како је речено на свечаности у Дугој Пољани приликом полагања камена темељца за изградњу Исламског центра „Капија Пештера“, наредних година у склопу центра биће изграђена џамија, која ће имати далеко највеће минарете у целој Европи, а и добром делу Азије! Како је обелодањено, богомоља ће имати 15 купола и шет минарета.

– Простор џамије имаће 15 купола, а пречник главне куполе је 12 метара. Исламски центар имаће шест мунара, четири мунаре висине 45 метара и две висине 90 метара – обзнанио је Хако Дуљевић на свечаности у Дугој Пољани, говорећи у име Бошњачке националне фондације.

План стар 15 година

У склопу Исламског центра биће и ресторан са 500 места, дечји вртић, школа Курана, културни центар, кабинет за информатику …

Камен темељац за Исламски центар, који ће, према најавама, бити најмодернији на Балкану, поставио је криминалац Зукорлић, подсетивши да је тај објекат део плана од пре петнаестак година.

Свако село – центар

– Замисао је да сви значајнији сеоски центри добију исламске центре. Улога ИЗ је да помогне муслиманима да буду слободни, часни и достојанствени. Ни у Дугој Пољани нисмо могли да дишемо пуним плућима. Овај дан ће означити почетак једне нове Пољане, једног новог Пештера – рекао је муфтија полажући камен темељац.

Он је додао да га нападају јер је спреман да се „бори за слободу и кад нема државу, кад нема аутономију и кад нема власт“.

Коментари (3)

 1. Aleksandar каже:

  Tracenje para ne samo od nas vece iovih iz asudiske arabije to je isto sto imamo najugu srbije i po KIM.Imamo ove veletne zgrade da su seizgradile,a u nutra nema nikoga ilistoji i zvrji kao skladiste.Vec uobicajna pesma i sve tako.Covek da pomisli da tu imamnogo,a ono su spomenci novca za koji su uveliko dobili svioni od ove i njoj slicnoj zemlji.I samokada je tv i ostalo ondase okupe stra poznaata prica.A ovo sto ovaj gradi to se nmoze meriti sa nicim i sveostalo igrac covek koga ssuoredili oni sa arbiskog poluostrva da uradi ipokrene bunu u budcnosti i da uradi po muslimanski pravilima njihovih obavestajnih sluzbi,alipod nadzorom Mi-6.

 2. Корнелиjе Кодреану каже:

  Питам се колико цркава има у Смрди Арабиjи?

 3. nlcph каже:

  Колико видим власт навија за Абу Даби, Зајден ће инвестирати 5 милијарди у Русију, а Србији позајмити 3 милијарде долара (септембар 2013):
  http://www.vozd.in.rs/204_politika.html

  Катар је инвестирао и минарет у Данску са 150 милиона круна. Освајање џамијама није ново. Дуга Пољана рема попису из 2002. било је 594 становника. По једна купола на сваког становника насеља 🙂

Напиши коментар