Србија

ЕКСКЛУЗИВНО: Брисел избацује Хрватску из Европске уније!

Хрватска би после само два месеца од приступања Европској унији могла бити суспендована из ЕУ због спора око скривања комунистичких злочинаца као и кршења неких од основних људских права оличених у разбијању табли са ћириличним натписима данас у Вуковару!

Путем Твитера и још неких друштвених мрежа појавиле су се изјаве неколицине посланика Европског парламента који су мишљења да ЕУ неће толерисати дивљање хрватских десничара који нису дозволили постављање табли са ћириличним натписом на згарди полиције у Вуковару. Сматра се да ће Хрватској чланство у Европској унији бити суспендовано на шест месеци, до марта следеће године а да ће тада Брисел одлучивати о поновном учлањењу Загреба у друштво европских народа а услов ће бити поштовање људских и мањинских права у Хрватској и усклађеност свих законских норми са нормама ЕУ.

Коментари (2)

  1. Aleksandar каже:

    To nesmeda nas cudi,tako su i dobili istoupozorenje od ceske da se nemesaju u njihove posloveposto su poceli da njihovo rukovdctvo dalupa ikritkuje njih i zato menensta necudi sto se taakoponasaju.Pa misle ljudi d asve mogu d arade u EU.Medzutim isto tako cemo videti i kakoce ih nemacka dobro pritisnuti kadase oformi nhovavlada.

  2. salko каже:

    sto je rejalno rejalnoje kad je njemacka mogla ocistiti hrvatsku od srba onda moze i rusija kosovo od siptara

Напиши коментар