Регион

KАПЕТАН ДРАГАН ПОРУЧУЈЕ ХРВАТИМА: Зашто бих се кајао за ваше злочине? Зар вам личим на Бориса Тадића?

Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган, који је осуђен на 13 и по година робије због наводних ратних злочина над цивилима и ратним заробљеницима у Хрватској, тврди да је заточен у затвору који неодољиво подсећа на нацистички логор.

Васиљковић се налази у затвору у Лепоглави и одслужио је две трећине казне, али још није пуштен на условну слободу. Због тога је поднео уставну тужбу, уз коју је написао и писмо у ком истиче да му је суђено у монтираном поступку.

– Пре него што овај предмет оде пред неке поштене и часне судије ван Хрватске, решио сам да ипак напишем тужбу јер сте овим нацистичким процесом дали сваком, па чак и умереном и објективном Србину попут мене, довољно материјала да вам утера дуг за наредних 300 година. Све вас у тзв. хрватском правосуђу доживљавам, без иједног изузетка, као кукавичке злочинце против човечности, који уместо „србосјека” ваших предака (нож коришћен у ваша 24 индустријска погона за убијање српске деце) користе злоупотребу закона и поклоњеног поверења као оружје за застрашивање и прогон Срба у провидно монтираним нацистичким процесима – написао је Васиљковић.

Према његовим речима, срамно је што није пуштен на условну слободу услед „непоказивања кајања”!

– Зашто бих се кајао за ваше злочине? Зар вам личим на Бориса Тадића, па да се извињавам за ваша недела и злочине као он? Стварно сте наивни. Нисам сигуран да ли очекујете да се ми Срби кајемо за ваше небројене издаје, злочине које су починили ваши родитељи у Јасеновцу и за индустријске погоне за убијање недужне српске деце, жена и недужних људи. Да ли за 24 хрватска концентрациона логора смрти или за католичке злочине које су ваши дедови починили у Магденбургу, Хајделбергу и где год им се пружила прилика да учине злодело, као сада вама у овом злочиначком монтираном процесу? – стоји у писму Капетана Драгана.

Мајицу КАПЕТАН ДРАГАН можете наручити овде

Коментари (7)

 1. ZORAN каже:

  ŽIV MI BIO KEP !
  31101 ZORAN VLAJNIĆ.

 2. Brano каже:

  Živ bio Srpski Sokoie .

 3. Biljana jankovic каже:

  Pravi cestiti Srbin.

 4. Zoran каже:

  SVAKA CAST SRBINE SVAKA TI JE NA MESTU :::

 5. Љиљана Ћуић каже:

  Србин је међу другим људима као планина међу брдима
  Издржи! Србине издржи!
  Тешка се борба није, ко не издржи!? Србин није.

  1. Љиљана Ћуић каже:

   Тешка се борба бије, ко не издржи Србин није.
   Витешка борба то је, Срби се само Бога боје

 6. Nebojsa каже:

  Još rađaju majke Obiliće. Kapa dolje!

Напиши коментар