Досије

Дан када су НАТО фашисти масакрирали Србе у Нишу (ВИДЕО)

На данашњи дан, 7. маја 1999. године је злочиначки НАТО масакрирао Србе у Нишу касетним бомбама и убио ТРУДНИЦУ док је ишла по трешње!

nis-ljiljana-trudnica-ubistvo-nato-agresija-zlocin-kasetne-bombe

Злочиначка НАТО алијанса је забрањеним касетним бомбама на данашњи дан 1999. године бомбардовала Ниш. НАТО фашисти су тада убили 15 особа, међу којима и трудницу Љиљану Спасић (26) којој је гелер пресекао врат.

Трудница Љиљана Спасић (26) пошла је до пијаце да купи прве трешње, а онда су ту улицу којом је корачала засуле НАТО бомбе, а један гелер јој је пресекао вратну артерију и искрвавила је за неколико секунди. Ову трагедију памтиће сваки Србин док је жив, а Љиљана је само једна од 15 жртава из Ниша које су погинуле тог 7. маја 1999. године!

У најстрашнијем нападу НАТО фашиста на Ниш, бомбардери ове злочиначке алијансе су у 11:20 избацили товаре забрањених касетних бомби на простор око Универзитета, Тврђавске пијаце и Клиничког центра.

– Све је стало за нас те 1999. године. Да није било рата наша ћерка би била жива, завршила би медицину и имали бисмо унуче од 16 година… Време не лечи ране, како дани пролазе, наш бол је само већи – кажу Љиљанини родитељи Радица и Милоје Илић и додају да је Љиљану рат задесио у поодмаклој трудноћи, па се склонила у село надомак ниша, али је тог кобног 7. маја морала да дође на контролу у Ниш.

Несрећна жена сахрањена је 11. маја 1999. године у 11:30 сати, на исти дан и час када се венчала.

Драгољубу Грујићу на кућном прагу погинуо је деда Герасим, док је отац Чедомир изрешетан гелерима.

– Дан данас се питам коме је био крив старац од 84 године. Био је живахан, здрав као дрен, поживео би још, а скончао је у крви крај чесме у дворишту – сећа се Грујић.

Он наводи да није члан ниједне политичке партије, али да је изричито против уласка у Европску унију.

– Не желим да будемо део ЕУ јер не могу да будем пријатељ оном ко ми је убио деду, ранио оца, искасапио комшије и сејао смрт по целој Србији.

Коментари (3)

  1. Bojan каже:

    A mi se guramo kod fašista molimo ih da nas prime

  2. miloš каже:

    БОЉЕ ГРОБ НЕГО РОБ. НЕ У ЕУ!!

  3. LOLI 53 каже:

    oni su i danas isti samo sto se mi menjamo hocemo kod njihj

Напиши коментар