Србија

Да ли Гашић чисти пут Тачијевој пешадији?

Најмлађи човек из последњe генерацијe мушкараца, грађана Србије, који су прошли обуку за одбрану земље сада има – 36 година. Министарство одбране управо оглашава продају 480 тенкова и хаубица, 220 оклопних возила, више од 20.000 пушака и пиштоља и велику количину друге опреме и муниције.

bratislav-gasic-hasim-taci

Војска је – током поплава – показала да нема понтонске мостове и чамце за спасавање и да је цела њена инжењерија неспособна да заштити угрожене грађане и насеља. Да ли се још неко сећа шта то беше цивилна заштита?

Истовремено Хашим Тачи уз подршку војске САД и НАТО најављује оснивање „оружаних снага Косова“ у тренутку када се враћа из Пентагона.

„Поглавник у сукњи“ Колинда Грабар Китаревић са места председника Хрватске у изјавама отворено Војводину издваја из Србије. При том, војска Хрватске има модерне борбене хеликоптере, авионе и тенкове.

Украјина гори, уведене су санкције Русији, медијски је сатанизована и руска држава и народ и крајеви Украјине који се боре против НАТО савезника који по Кијеву марширају уз нацистичка обележја.

Хладни рат увелико траје, а све остало подсећа на време из предвечерја претходног Светског рата.

Керамичар на месту Министра одбране у таквом времену распродаје тенкове, пушке калашњиков, радаре, тромблонске мине, вишецевне ракетне бацаче, ручне бацаче, противавионске топове – то је прецизнија спецификација најављене продаје из које се види да је ово наоружање које може да се користи у одбрани од нпр. Тачијеве пешадије за коју кажу да може да мобилише до 100.000 људи (пошто исти не би долазили само са Косова и Метохије).

Хиљаде шиптарских жена и деце (уз нешто мушкараца који су организатори група) панично беже са КиМ. Никада ни једна економска миграција није била овако брза и панична. Неки од њих кажу да се плаше непосредних ратних дејстава. Сигурно Гашићева војска коју је наследио од Вучића, а овај од Шутановца и Тадића не би уплашила никога па ни шиптарске бабе. Плаше се неког другог – онога ко им је организовао евакуацију пошто зна шта ће ускоро радити са својим „оружаним снагама“.

Премијер Србије „са што мање војске и све мање земље“ А.Вучић уводи у Владу и доступност свим државним тајнама осведоченог «пријатеља» Срба – Тонија Блера и његову агенцију „ Toni Blair Associates“ иако се против Блера још воде кривични поступци пред нашим судовима.

Британац Амадео Воткинс је био Тадићев саветник за „реформу“ Војске и као такав вршљао по Министарству одбране, а сада га Вучућ пребацује у МУП да исто тако реформише последње оружане снаге које имамо.

Да ли је онда чудна распродаја оружја коју Вучићев министар ради у тренутку када се сви у свету наоружавају и спремају за одбрану. Очигледно је да када је некоме Тони Блер пријатељ и саветник онда су му Тачи и Колинда блиске и драге „комшије“.

Подсећамо оне честите људе и патриоте које су остале у нашим оружаним снагама (или ономе што је од тих снага остало) да се сете како су кнез Павле, Драгиша Цветковић и други „реформатори“ баш 1940.године драгом им пријатељу Мачеку дали Бановину Хрватску и право да стави 100.000 Хрвата под оружје. Ти „оружани пријатељи“ су маја следеће године организовано убијали Србе где год су стигли. Павелић и два камиона усташа то сами никако не би могли.

Е па, драги наши пријатељи, у ономе што је остало од српских оружаних снага запитајте се зашто се наша Војска сада убрзано разоружава и распродаје док пријатељи (Тачи и Колинда) пријатеља премијера Србије (Тонија Блера) звецкају оружјем док цео свет са зебњом гледа небо над Украјином.

Вучићу – ово више није политика, ово више није време за јефтин маркетинг и клањање Немцима и Британцима – ово је време за превенцију геноцида који су нам најавили.

Инфо служба Двери

Коментари (1)

  1. Vladimir каже:

    U svakoj normalnoj drzavi bi usled ovakvihn dogadjaja doslo do spontane pobune gradjana nasi gradjani su postali zombiji i oni se nece buniti cak ni kad im siptari dodju viljama da ih oteraju i sa to malo zemlje koju ovi jos nisu stigli da prodaju, gde su rodoljubi? gde su sposobne srpske glave da povedu konacno ovaj narod ka nekoj normalnijoj buducnosti, ako ovo nisu dovoljni razlozi za to, dovoljno cvrstih razloga vise nikad nece biti.

Напиши коментар