Србија

БОЛЕСНИ НЕМАЧКИ ПЕДОФИЛИ пропагирају порнографију у тинејџерском часопису „Браво“ у Србији!

Пише: Андреј Фајгељ

Тинејџерски часопис „Браво“ у последњем броју учи девојчице како да задовоље момка, уз порнографске илустрације и сведочење једне Сање.

casopis-bravo-februar-izopaceost-nemacka

„Браво“ је и раније делио савете о сексу за најмлађе, али је нова рубрика „Љубав и Секс“, истакнута већ на насловној страни, запрепастила својом вулгарношћу. Опис је порнографски детаљан: „врховима прстију клизим преко њега… ускоро је велики и потпуно чврст. Вау – нисам имала појма да је ово тако добар осећај“.

кликни на слику за увећање

кликни на слику за увећање

Кад одради посао, девојчица је сва срећна и поносна: „Привијам се уз њега, сва срећна. Поносна сам што сам пробала да га задовољим“.

Да би свака девојчица осетила исти понос, ту је и права школица за ручну стимулацију пениса, све са илустрацијама. У средини часописа су, као и увек, постери који ће красити зидове дечијих соба, не само тинејџера (13-19 година), већ и млађе деце.

Непотписани новинар је показао како замишља наше ћерке. Дозволиће нам да пробамо да замислимо њега. Он се зове Ханс и ради за немачку медијску корпорацију „Бауер“. Овај задригли педесетогодишњи перверзњак седи пред екраном у атлет-мајци, знојав, док у једном „прозору“ гледа дечију порнографију а у другом измишља „први пут“ наше Сање.

У једном дечијем љубавном хиту, хор „Колибри“ је певао: „…а она неће, ех Тања, Тања, не квари снове ономе ко сања“. „Колибри“ је давно одлетео, сада је ту Ханс да препева песму и стропошта снове наше деце у порнографско блато.

Тања је била тако слатка што није хтела звезде за неба. Сања ће бити крива што неће пенис – „ех Сања Сања“.

Читава наша култура се може схватити као једна велика песма, она на коју је мислио Змај када је рекао: „Хај што Србин јоште живи – крај свих зала, песма га је одржала – њојзи хвала“.

Либерални Ханс ту песму препевава тако да све исправно постаје погрешно а све погрешно постаје исправно, све до самих темеља, до вредносне кичме. Прва Божија заповест о међуљудским односима (иначе пета по реду) открива основни троугао наше цивилизације – тата-мама-деца – и прописује однос поштовања детета према родитељима.

Либерали су све то изокренули наопачке, почев од главних учесника, преко њихових односа, до положаја у широј заједници. Део овог препевавања је и сексуализација деце. Ми мислимо да деца нису за секс, Ханс каже да јесу.

Либерали широм света укидају забрану инцеста, ублажавају осуду силовања, секса са малолетницима и педофилије, а деци отворено промовишу хомосексуализам и порнографију. Сигурни анални секс је део школског програма за десетогодишњаке у Чикагу. Истраживања оца сексуалне револуције, Алфреда Кинсија, обухватала су и силовања стотина деце, укључујући бебе.

Вековима су мама и тата били идеал срећног детињства. Ханс мисли супротно. Нацрт новог српског грађанског законика родитеље посматра као садисте чије батине су злостављање, чак и најмања ћушка. Са друге стране, либерална батина је из раја изашла, и кад вас њихови жбири буду пребијали да би вам отели децу, немојте заборавити да то раде из чистог хуманизма, као ономад кад су нас бомбардовали.

Почео је последњи културни рат који ће човечанство каквим га ми знамо водити. Наш проблем је што смо, за разлику од противника, бојажљиви у борби за свој начин живота.

Ханс мора знати да ћемо га, ако добијемо прилику, стрпати у затвор. Јер у нашем погледу на свет, њему је место у затвору, а не на излозима и школским клупама.

Са друге стране, морамо знати да ће нас Ханс, ако добије прилику, елиминисати. Томе нас учи и историја, и став либерала према неистомишљеницима, исти какав су нацисти имали према расним, а комунисти према класним непријатељима.

Кад читаво поколење пузи а децу васпитава за будућност на коленима, време је за борбу. Наше ћеркице ће учити да држе оловке, а не пенисе.

 

Новости

Коментари (3)

  1. Danijel каже:

    Treba pokrenuti peticiju da se zabrani uvoz sve strane robe pa i casopisa bravo!

  2. Zoran каже:

    А ми као имамо неко “Министарство културе и информисања”. За кога они раде?

  3. Suzana каже:

    Da li je neko odgovarao zbog ovoga? Neverovatno da naši izdavači nemaju ni gram mozga koji bi im omogućio da prepoznaju pedofiliju i prostituciju u dečijem časopisu.

Напиши коментар