Србија

Деца и геј бракови

Пише: Бошко Козарски, оснивач Српско-руског центра

На перфидан и већ испробан начин, грађанима Србије се подмеће нови систем вредности.

У бојанкама се весели хомосексуални пар са усвојеним дететом именује као породица?! Зар то није ударање на основну ћелију друштва, њену коренску дефиницију? Сва морална начела изврћу се по потреби либералног устројства које се насилно увози и дистрибуира чак и по вртићима.

Покушај самоодбране освешћених грађана етикетира се као кривично дело угрожавања права особа са посебним сексуалним потребама и опредељењима. Из самог врха Владе шаљу се оштре поруке и опомене свима који су стали у заштиту дечјих права и заштиту традиционалне породице, уз опаску да је у хетеросексуалним породицама више насиља него у хомосексуалним. Е, ту се збуних! Како породица уопште може да буде хомосексуална?! Самим тим и нема негативних појава у хомосексуалним породицама, јер оне и не постоје.

Хомосексуалац свакако има породицу, своју мајку, оца, брата, сестру, и као што се да закључити, та породица је настала из хетеросексуалне везе, из љубави мушкарца и жене. Брак или нешто попут брачне заједнице могућ је у било којој комбинацији, понегде већ и законски регулисан, али то свакако породица није. У неким азијским земљама законски брак могу закључити на пример мушкарац и корњача или пак жена и Месец, али они свакако не могу бити породица, не могу имати пород!

Но, вратимо се на питање усвајања деце од стране људи који се налазе у истополним заједницама. Иако смо већ у процесу разградње традиционалног друштва, иако је чини се само питање времена када ће законски ова могућност бити и дефинисана, важно је данас рећи да је закон природе изнад сваког другог написаних руком. Привилегија порода није људско право. Тачно је да усвојитељи имају сва људска права, али се заборавља да дете има један пакет права више од усвојитеља – права детета.

Нико се из редова тобожњих бораца за људска права није запитао: „Да ли је за дете трауматичан доживљај одрастање са два истополна старатеља у традиционалној друштвеној средини?“.

Ало

Коментари (1)

  1. Марко Про' каже:

    Људи хвала што постојите … И до Неба вам хвала зато што остављате овако добре Текстове , да могу да научим и подучим своје другаре и породицу која је тотално остала у ТВ-у са овим испарајућим и одвратним ријалитијима са свим овим могућим испирањима мозга !!!
    Хвала вам до Неба још једном !!!

Напиши коментар