Србија

Бахатом Чеди Јовановићу плаћамо гориле да му дижу тегове!

Једном од најбогатијих Рома у Србији, Чедомиру Јовановићу обезбеђење МУП Србије, које се плаћа новцем из буџета, намешта справе и придржава тегове док вежба

Иживљавање за све паре

Један од најбогатијих Рома у Србији, Чедомир Јовановић, лидер ЛДП, јавности много познатији по раскалашном животу и „змијском“ телу, које је промовисао на планинском врху Аконкагва, него по политичким циљевима и наступима у Скупштини, очекује од својих телохранитеља не само да брину за његову безбедност већ и да му додају тегове у теретани! Проблем је, међутим, што лидер ЛДП не плаћа сам своје обезбеђење, већ је реч о припадницима МУП Србије који се финансирају из буџета.

– У први мах сам помислио да је то особље теретане, а онда сам видео да је реч о члановима Јовановићевог обезбеђења! Он од њих захтева да му додају тегове, намештају справе за њега… Све би било океј да он сам плаћа те људе, али мало је дегутантно да обезбеђење које му додељује држава и сви ми порески обвезници плаћамо из свог џепа служи за додавање тегова у теретани! – казао је читалац портала svet.rs који је и послао ову фотографију.

На фотографији се види Јовановић како лежи на справи, док поред тегова, тик уз справу, стоји припадник обезбеђења.

Иначе, Јовановића, поред припадника Управе за обезбеђење личности, после инцидента у Сегедину, кад је Јовановића и његову породицу наводно напала група навијача, чувају и припадници САЈ. Због безбедности лидера ЛДП, њихов број никад није откривен. Телохранитељи из редова МУП и САЈ чувају Јовановића кад је у Србији, а кад је у иностранству, испрате га до границе и ту престаје њихова надлежност.

Неколико пута смо покушали да добијемо коментар Чедомира Јовановића, али до закључења броја нисмо успели.

Вања Вукић: МУП осуђује такво понашање

Вања Вукић, државни секретар у МУП, подсећа да Министарство даје припаднике Управе лицима чија је безбедност угрожена и да обезбеђење само у ту сврху и треба да им служи.
– Зна се шта је њихов посао, за шта су плаћени и за шта се та лица додељују. Ако је то што наводите тачно, МУП осуђује такав начин поступања с припадницима Управе – казао је Вукић.

Коментари (5)

 1. simon каже:

  НИСАМ РАСИСТА И НИ ФАШИСТА АЛИ МИ СМЕТА ШТО СУ СРБИ ДОЗВОЛИ ДА СЕ ПОЦИГАНИШЕ СРБИЈА,ИМА ИХ ЗДРАВСТВУ,ШКОЛСТВУ,ПОЛИЦИЈИ.ЈА САМ ПРВОСХОДНО СРБИН АЛИ ЦИНЦАРСКОГ ПОРЕКЛА И НИКАКО СЕ НЕ СМАТРАМ МАЊИНОМ НА СВИМ ПОПИСИМА СЕ ИЗЈАШЉАВАМ СРБИН,А ПОГОТОВО МИ СМЕТА ДА НА ЦИГАНСКОМ ИЗГОВОРИМ РОМИ ШТО НА ЊИХОВОМ ЈЕЗИКУ ЗНАЧИ ЧОВЕК ИЛИ ЉУДИ.ОНДА БИХ СВЕ ПЕСМЕ ТРЕБАЛО ДА ПРОМЕНЕ У РОМИ.РОМАНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ ЈЕ ОПАСНА СТВАР

 2. Vuk79 каже:

  Neka dodaju, na taj način i oni rade sa tegovina a to im je potrebno u tom poslu.

 3. dare каже:

  Samo tako moze da privuce paznju na sebe!!!

 4. Aleksandar каже:

  Dase neglupira i da seovo sto je napisano i sto se radi podhitno ukine.I da ima samo ono osnovno coveka po meni i netreba cuvati nekaga cuva Taci i ostali ili neka placa privatno MUP bi trebao da dobro analizira sve u vezi cede sirotinje i da mu se uskrati iovo glupiranje uopste.

 5. Miroslav каже:

  Koliko li Jovanović košta državu samo jedan dan?Angažovanje vozila,ljudstva,ako idu negde dalje i dnevnice,hrana, smeštaj ako je prenoćište.Imao sam priliku u Novom Sadu da sretnem Jovanovića sa pratnjom PA LJUDI ONI SU SMEŠNI A ODRAŠE DRŽAVU

Напиши коментар