Србија

Аустроугарске методе Ивана Вејводе – сатански удар на Видовдан!

Пише: Вјекослав Церовина

Један из мрачне екипе, некада окупљене око Ђинђића, у којој су били Чедомир Јовановић, Владимир Поповић Беба, Мило Ђукановић… био је и, према јавно доступним подацима, најплаћенији и најутицајнији амерички агент у Србији, Иван Вејвода.

Као што то нису учинили ови горе поменути, тако ни Иван Вејвода од 5. октобра наовамо није променио систем и изворе финансирања, те је данас тако задужен да у име Сједињених Америчких Држава, као један од директора америчке Герман Маршал Фондације, координира и спроводи финансирање шиптарских невладиних организација на Косову, чинећи то потпуно некажњено из београдске канцеларије Балканског фонда за демократију на чијем је челу био донедавно.

Овај НАТО благајник и агент Беле Куће на Балкану, Иван Вејвода, међутим однедавно ради и на свом новом задатку, а то је пројекат скрнављења и фалсификовања Видовдана, где Вејвода жели да удари на најзначајнији српски историјски датум – 28. јун – Видовдан и баш да на тај датум Србији додели „датум за ЕУ“ као награду за „историјски бриселски споразум“. Ми питамо шта је то што је историјско у том споразуму у очима ЕУ, ако не признање Косова као државе?!

Вејвода је прво још у фебруару, 23.02.2013. године, најавио на конференцији за штампу, у друштву Соње Лихт, Венсана Дежера и Стефана Санина, да ће „ове године Видовдан бити значајан по Србију, али због доношења одлуке о датуму“.

На конференцији није објаснио кад, где и ко је одлучио да чланице ЕУ баш на Видовдан доносе ту одлуку и уручују награду црној тројци за „историјски споразум“. Чије поруке преноси агент Вејвода и ко га шаље у Београд?! Ко уређује календар Европској Унији?!

Нешто касније, при својој посети Томиславу Николићу у Београду, 26. априла 2013. године, комесар за проширење ЕУ, Штефан Филе, говори одједном о 25. јуну као дану кад ће Србији бити додељен фамозни „датум“. Ваљда је превише гротексно да у том горућем тренутку „уваљивања споразума“ Србима, Филе истакне и оголи баш да је цела ствар темпирана за 28. јун.

СНП НАШИ су тада саопштили да помно прате подмукле играрије агента Вејводе и његових налогодаваца, јер је постало јасно да Николић и Филе играју игру медијских трикова.

Међутим, потврду да је ипак реч о 28. јуну смо нешто касније добили од Александра Вучића, 09. маја 2013. године, када је за „Нови магазин“, образлажући своју политику изјавио: „Овако сам сигуран да ће доћи многи инвеститори после 28. јуна ако Србија добије датум, а верујем да ће добити.“

Ми питамо Томислава Николића да ли то што очигледно прави смицалицу за српски народ са Филеом говорећи о 25. јуну у датом тренутку значи да Томислав Николић није издајник који подмукло спроводи процес прихватања независног Косова?!

Тиха окупација и страховит информационо-духовни рат који се води против Срба већ више од две деценије одликује се разним покушајима фалсификовања историје и пред нама је нови опет монструозан и опет, као и увек раније, темпиран да удари на Видовдан. То крунисање издаје Космета кроз постављање 28. јуна 2013. године за дан када ће марионетски режим добити награду за бриселски споразум у виду „датума за ЕУ“ није никаква случајност и најбоља је слика целокупне издаје.

Непријатељ примењује добро опробан рецепт да на велике значајне датуме доноси важне одлуке за народ који жели да покори и Србима је тај принцип нечовечног деловања и кроз ранију и новију историју добро познат.

Подсећамо да је исто тако и аустроугарски принц Франц Фердинанд желео да понизи српски народ и то тако што ће у Сарајеву направити велику војну параду баш на Видовдан 28. јун знајући шта тај датум значи за Србе. Тај Видовдан је освануо као Видовдан слободе и окупатор се срео још једном са српском слободољубивом руком истине и правде.

Као што су некад радили аустроугари, а после Хитлер, данас тако и НАТО алијанса жели да наметне своју лаж као историјски факт, те из памћења и из срца избрише Србима свест и сећање на тзв. „косовски мит“ који одређује сву српску историју и нас као народ због чега им већ вековима не полази за руком да спроведу своје злочиначке безбожничке геостратешке планове на Балкану у својој вековној борби против Истока.

Непријатељи да би згазили српски народ и растурили организам српског националног бића, схватили су да у Србима морају уништити „косовски завет“ који по речима многих српских светитеља представља саму суштину Срба, српске државе, српског духа и душе, српске вере, историје и вечности, па и самог човека као христоликог бића.

„Живети ради вечних вредности небеског Царства и умирати за њих јесте суштина наше лазаревске, наше косовске, наше народне вере. Та вера синтетизује све што је најузвишеније, најбоље, најсветије у свима световима.“ – речи су које је као пророк оставио будућим генерацијама преподобни ава Јустин Поповић, један од светски најпризнатијих теолога и најпрослављенијих духовника у целој хришћанској васељени.

У томе и треба да буде радост сваког Србина данас, јер се у овом информационо-духовном рату и покушају напада на Видовдан, најбоље одсликава истина о томе да су насупрот нас Непријатељи Христови и да се ми данас боримо против сатанске армије, те да на делу није ништа друго до рат између Добра и Зла, између оних који чувају своје и оних који отимају туђе, између правде и неправде, између Христа Бога и Сатане или како је Свети владика Николај Жички говорио, између „крстоносаца и крстоломаца“.

Удар Вејводине бандитске дружине на Видовдан јесте управо оно што на најбољи начин показује шта се крије иза „бриселског споразума“ и показује најважније, а то је да је црна тројка свесна своје издаје кроз саму њихову отпадничку спремност да издају Космета озваниче ни мање ни више него на Видовдан.

СНП НАШИ ће се уз Божију помоћ и по сваку цену изборити да аустроугарском плагијатору и америчком плаћенику Ивану Вејводи и његовим налогодавцима никако не пође за руком да понижавају српски народ и играју се са српским светињама, српском мученичком историјом и државом.

Српски народ се неће одрећи науке и пута својих светитеља и свога крста и сигурни смо да ће Божијим благословом Видовдан 2013. године да буде упамћен као нови Видовдан слободе. По ослобођењу Србије од плаћеничког марионетског антихришћанског режима који се одметнуо и од народа и од Устава и од закона Републике Србије. Звер међу рогове!+

 

Извор: СНП НАШИ

Коментари (2)

  1. Zoran каже:

    Требају њима бетонске ципелице, за шетњу Дунавом. Види се по фаци да је копитар, усташа. Докле ће нам такви роварити по Отаџбини и “уваљивати коске”?

  2. Данко Б. Марин каже:

    Сјајан текст, о страним агентима и њиховим делима-неделима само отворено…Банда тргује нашим животима јер нас третира као робље САД садиста,зато треба показати јавно њихову етику и људске квалитете,изворе спиновања,финансирања – није овај батица крај приче… Архивска грађа из Беча је сва сређена и обрађена у УСА,ово сам често другосрбијанији напомињао уз мој први коментар убијања заробљеника из Сребренице код Трнова:,,Сремци!” Спин доктори су знали ко убија без емотивног приступа – Аустрија Хабсбурга такође,а пројектанти… О нама се због осуда и злоупотреба зна све – време је за контраударе!

Напиши коментар