Република Српска

За Видовдан тродневна тура „Ноћних вукова” путевима Српске

Мото-клуб „Ноћни вукови” Републике Српске организоваће тродневну туру под називом „Видовдан 2019 – путевима Српске”, која ће трајати од 26. до 28. јуна.


Ноћни вукови / Фото: М. Милојковић, РАС Србија

Програм почиње сутра у Брчком, окупљањем чланова из Српске, Русије, Црне Горе и европских земаља, потврђено је Срни у овом мото-клубу.

Окупљање почиње у 10.00 часова на излетишту „Брезичка долина”, уз роштиљ и дружење током цијелог дана.

У четвртак, 27. јуна, бајкери из овог мото-клуба у 8.45 часова положиће вијенце на споменик српским браниоцима Брчког.

„Ноћни вукови” ће у 9.10 часова кренути из Брчког за Шамац, одакле ће, преко Котроманићева кренути пут Спомен-подручја Доња Градина, гдје је планирано да стигну у 16.00 часова.

Они ће у Спомен-подручју од 16.00 до 17.45 часова присуствовати приказивању документарног филма, а и положиће вијенце за све побијене жртве система усташког логора смрти Јасеновац.

Чланови мото-клуба „Ноћни вукови” ће на Видовдан, 28. јуна, у Бањалуци у 9.00 часова положити вијенце на споменик 12 бањалучких беба, након чега ће разговарати са градоначелником Бањалуке Игором Радојичићем.

Полазак из Бањалуке је планиран за 10.00 часова, а 12.00 часова у манастиру Осовица код Српца „Ноћни вукови” ће присуствовати крсној слави Војске Републике Српске.

 

РТРС / Срна

Напиши коментар