Свет

АМЕРИКАНЦИ ПОРУЧУЈУ: Незахвални Срби, бомбе 1999. су вам биле благослов, а не казна!

У ишчекивању напада САД према Сирији у Вашингтону као и у целој Америци све више јача расположење за војну акцију а самим тим су све гласнији и амерички „јастребови“ који све чешће пореде Сирију са Србијом. Тако су на Твитеру и Фејсбуку амерички војни ветерани указали да ће бомбе помоћи народу Сирије као што су 1999. биле благослов за српски народ!

Ветерани Балтимора, како су се потписали на друштвеној мрежи, сматрају да ће војна акција САД „спасити народ Сирије од диктатуре Башара ал Асада и напада на цивиле хемијским оружјем. Ветерани подсећју да су НАТО и САД пре 14 година бомбама „спасли народ Србије, мада Срби то ни дан-данас не желе да признају“.

– Да НАТО није 1999. године спровео акцију „Милосрдни анђео“ српски екстремисти би наставили са дивљањем по Косову и над Албанским становништвом и целу државу и народ довели у дугогодишњу изолацију. Овако, Србија је 14 година после НАТО интервенције демократска држава, али то српски народ, међу којима је било и цивилних жртава и то грешком, не жели још да призна. Исти је случај и са Сиријом, интервенција САД биће у циљу добра а не зла према сиријском народу али и целокупном светском миру, сматрају ратни војни ветерани Сједињених Америчких Држава.

Прочитајте још

Коментари (9)

 1. Milan каже:

  E, slatko sam se sada ismejao…Nemojte vise da nam tako pomazete…

 2. Darko NS каже:

  Da mi je mozak tih ^jastrebova^,na jedno dva-tri dana da se odmorim… 🙂

 3. Hitman каже:

  Dace Bog da njih i njihovu decu neko tako “blagoslovi”.

 4. Корнелиjе Кодреану каже:

  Е жалосних будала

 5. borislav каже:

  žalosno je što oni u to veruju

 6. Vasa каже:

  Jebo im ja mater.
  Vasa Andrejić
  potpukovnik-pilot u penziji.
  Izvinjavam se na ružnim rečima, ali nisam ododleo.

 7. Jovan каже:

  Sto govnari jedni ne pokusaste kopneno u Srbiju – ako vam je Vijetnam bio pakao ,zajebali ste se !!! Ovde bi tek videli sta je pravi PAKAO …Fuj smradovi !!!

 8. Ветеран 63. каже:

  zasto kopneno niste pokusali da udjete g… americka? Nego ste bili “junaci sa 10 000 m? A nece ni vama do zore goreti, samo polako….

 9. Zoran каже:

  Дао Бог да им сваке године буде 11. септембар.

Напиши коментар