Свет

Амерички војници чувају плантаже опијума у Авганистану

Од 11. септембра 2001. и највећег лажног тероризма икада, па све до финалног производа – дроге за читав свет и профита глобалистичке мафије, уз наравно њима омиљену депопулизацију!

Ништа ново – сетимо се из историје Кине и уништавања њеног становништва дрогом и Опијумских ратова. Један од разлога подршке независности Косова је такође дрога. Највећа НАТО база Бондстил код Урошевца служи за слетање америчких војних авиона препуних хероина из Авганистана, а одатле се даље транспортује у разне делове Европе, користећи разрађену нарко мрежу уз помоћ шиптарских политичара-нарко босова.

Промет наркотика је омиљени посао робовласничким фамилијама Ротшилд и Рокфелер. Податке о томе нећете наћи у званичној историји коју пишу ти исти нарко криминалци. Алтернативно штиво доноси обиље података о њиховој нарко делатности, а ситуација на терену и данас то потврђује!

Авганистан производи 90 одсто свих опијатских дрога у свету, мада донедавно није био и највећи конзумент истих, међутим, сада је више од милион од укупно 35 милиона Авганистанаца зависно од наркотика, што је заправо највећа стопа наркомана по глави становника у свету.

Коментари (4)

 1. Aleksandar каже:

  Nista tu novoga tojepoznata sema koja postoji odvano i da se to raznosi.I uloga albanske mafije i sveostalo poznajemo i tovo nista netreba da cudi.Zarada odlicna u ovom velikomlancu.

 2. Markomax каже:

  Postoji jedan film “American Gangster” koji se nadam da ste gledali,u kojem se pre svega radi o slicnoj situaciji. Na ime Americki narko bos koristi vojne avione uz pomoc veza da bi iz vijetnama svercovao kokain. Tako da me ovo uopste ne cudi. A odavno je poznato da su amerikanci naj veci legalni teroristi,samo mi nije jasno zasto svi o tome cute.

  1. Данко Б. Марин каже:

   Хвала Маркомакс, записаћу и замолити брата… Ћути се због политичке коректности,јадни кетман и даље живи – и :УБИЈА мисао и ЖИВОТ. Ствара се робље које не само да кује своје ланци, него тражи да буде оковано! Иначе, један психијатар је писао о разним “ланцима” и наравно – страдао од Амера,да би га данас они дизали у генија (Вилхелм Рајх) и нешто се “кајали”… Ако будеш читао Рајха,не буди разочаран ако све одмах не може да се схвати,полако…

 3. Данко Б. Марин каже:

  Коментарима на ту проблематику, скоро да спинујем да се после филма “Ер Америка”, сними нови филм “Наркотранзит Косово”! И “Косово” је део А&А&А – као средње “А” : Албанци…

Напиши коментар