Србија

Зукорилић: Није праведно да Албанци добију Косово, а ми ништа!

Муфтија Муамер Зукорлић изјавио је да очекује да Санџак добије аутонимију, јер сматра да није праведно да Албанци на Косову добију све, а они ништа

„Историјски гледано, Санџак је одувек била самостална регија и не знам зашто се данас сви чуде што тражимо да она то буде опет. Данас није могуће стабилизовати Балкан, ако се не реше сва отворена питања. Није праведно да неки народи добију све, као што су то добили Албанци на Косову, а други, као ми, ништа“ – изјавио је Зукорлић.

Он је додао да је уверен да ће, када међународна заједница реши проблем Косова, доћи до решења статуса Санџака. Признао је да има две жене, једну Палестинку, а о другој, са Санџака, није желео да прича, да га српски медији не би узели на зуб.

Независност Црне Горе за аутономију Санџака

Према споразуму који су пре седам година потписали председник Бошњачке странке Рафет Хусовић и шеф Демократске партије социјалиста Црне Горе Мило Ђукановић, Бошњаци са Санџака су гласали за независну Црну Гору, а заузврат је требало да добију прекограничну аутономију на Санџаку. Иако је Црна Гора добила независност и 2006. године се одвојила од Србије, од аутонимије Санџака, ипак није било ништа.

Лакше је преговарати са искреним четником, него лажним демократом Тадићем

У другом кругу избора у Србији, подржао је Николића и позвао гласаче да не гласају за Тадића. Према његовим речима, захваљујући Бошњацима, Тадић је два пута дошао на власт, а ништа од обећаног није испунио.

„Када се Тадић домогао власти, не само да нас је изневерио и прекршио обећање, већ је кренуо у жестоки обрачун са нама, жешћи него Милошевић и Коштуница. Уверавам вас да ће Николић, упркос негативнојк биографији, бити боље решење за Србију и остале земље регије“, тврди муфтија Зукорлић.

Коментари (8)

 1. slavko каже:

  turcin zukurlic zivi na srpskoj zemlji a hoce da se zove turska zato sto je on sam musliman u pazaru

 2. VUK каже:

  OFORMITE JSO I OSLOBODITE PUKOVNIKA!!!!!!!!!!

 3. SrpskiVuk каже:

  SLOBODA ZA LEGIJU

 4. SrpskiVuk каже:

  U PRAVU SI NIJE PRAVILNO DA ALBANCI DOBIJAJU PO 7 METKA I ZAFALA A VI SAM 4 PO JEDINACNO

  SIPTARSKA JE KRV TEKLA RAFALOM MILORADA ULEMEKA
  NE MOZE MU NIKO NISTA ,SRCE MU JE KAO STENA BRANI SVOJ NARA I SVETA SRPSKA ZEMLJA

  LEGIJU RESETKE ZADRZATI NE MOGU BORICU SE ZA LEGIJU I NJEGOVU SLOBODU

 5. Србин каже:

  Зукорлићу, добићеш ти све што заслужујеш – усрану мотку по задњици и глави, јер ти глава нија боља од задњице!

 6. Miorad каже:

  Imas turaka i u nemackoj 3 miliona pa idi tamo trazi prava

 7. smoki каже:

  jabih tebi myfti za džaba dao ….Legiju

 8. Srbin каже:

  E j**** vam mater u p*** zelenu,Idite u Afganistan mamu vam j***,odakle ste i dosli i ostavite Srbiju i Srbe na miru vise!!!!!!!

Напиши коментар