Србија

Зорана Михајловић позвала Хилари Клинтон у Србију

Потпредседница Владе Србије и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић разговарала је, другог дана 59.заседања Комисије Уједињених нација о статусу жена у Њујорку, са бившом државном секретарком Сједињених Америчких Држава (САД) Хилари Клинтон о напретку Србије и већем укључивању жена у пословни живот.

zorana-mihajlovic

У разговору, Клинтон је нагласила да „Србија води једну добру и избалансирану политику“, а Михајловић је да је Хилари Клинтон истакнути борац за родну равноправност, женска права и укључивање жена у пословне токове.

У саопштењуу се наводи да је Михајловић позвала Клинтон да посети Србију.

Током заседања Комисије УН о статусу жена, Михајловић се срела и са генералним секретаром УН, Бан Ки-муном, регионалном директорком за Европу и централну Азију Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена Ингибјорг Гисладоти, као и представницима канцеларије УНДП (UNDP) са којима је разговарала о интензивнијој сарадњи и заједничким активностима у Србији.

 

Танјуг

Коментари (5)

 1. darens каже:

  Gospodjo ministarka,zar se ne secate godina vladavine njenog muza…,sta Vam je izbrisalo secanje!?Dokle vise to druzenje sa tim olosem o svetu,imate ovde pametnih i normalnih!

  1. Zoran каже:

   Далеко од тога да је госпођа. Може само да буде оно велико “г…….”.

 2. MILICA каже:

  KO SISA SRBE SRBI SU NAUCILI DA IH KOLJU I UBIJAJU KAD MOZE SESELJ DA PRETI SRBIMA PO BEOGRADU STA NEBI AMERIKA

 3. MILICA каже:

  svak dobro doso u srbiju koji suje prepolovili samo putin nemoze imali srba u srbiji

 4. MILICA каже:

  mrkonjic prodaje kuce po srbiji velikana a mira se buni pa stoje mira pobegla kad nije bila u ratu ni na prvoj liniji sto se boji stiti je seselj dindic sve pobijo po srbiji veli sesko a mira markovic i milosevic nisu nikog ubili smesno siftar da naseli u dedinje a unuk kralja petra nemoze o bozeeeeeeee srb ijo nasto spade

Напиши коментар