Досије

ЗАБРАЊЕНА ИСТИНА: Оборени НАТО авиони у агресији на Србију (ВИДЕО)

Погледајте прилог Милана Видојевића о тачном броју оборених НАТО авиона у току агресије на Србију 1999. године.

F-22 Raptor

Тачан број авиона НАТО у току агресије 1999. године никада није објављен, иако наша земља располаже тачним подацима.

Након 5. окробра 2000. године и насилног постављања издајничке прозападне власти у Србији, НАТО званичници су од нових властодржаца захтевали да се докази о обореним и оштећеним НАТО авионима у току агресије 1999. године, а које је наша војска поседовала, предају НАТО официрима за везу, и да се све у вези тога прогласи државном тајном, како ниједан податак не би био обелодањен у јавности.

Недуго после тога, 2001. године, Русија је обелоданила списак оборених и оштећених НАТО авиона, који је сачињен од стране бивших руских официра КГБ, страних и домаћих извора. Списак можете погледати ОВДЕ.

Верујте оним војним изворима земаља које су нам наклоњене и које ће нам пружити помоћ једнога дана ако то буде било потребно.

Не верујте НАТО пакту и не верујте квислиншкој Влади Србије која се им се додворава, зато што су то уцењени људи, зато што су то људи без морала, зато што су то људи којима је лични интерес на првом месту, а не интерес Србије.

Погледајте прилоге из продукције Serbon Wizards који откривају ову до сада забрањену истину.

Део 1.

Део 2.

Део 3.

Део 4.

Део 5.

Коментари (3)

  1. Dj каже:

    U to vreme sam dezurao na Infosky . Secam se da je postojalo par ruskih domena koji su tacno obelodanjivali sta se desava. Cak su izvestili i o napadu nase vojske na karaulu Kukes gde su i OVK I NATO imali gubitaka. Da je napad postojao ali ne u opisanom scenariju , potvrdio mi je posle duzeg oklevanja covek koji je licno ucestvovao u toj diverziji

  2. milija suzović каже:

    ‚Ja sam čuo od ozbiljnog čoveka da je oboreno 63 NATO aviona,a da je kod Loznice gađano 6 helikoptera.

  3. Aleksandar Mihailovic каже:

    Činjenica je da su NATO gubici bili nepodnošljivi i da bi obelodanjivanje pravih podataka nateralo njihovu javnost da se podigne i zahteva povlačenja NATO sejača OU i plutonijuma da se vrate u svoje baze. Da bi istina bila ubijena srušen je RTS i sramno i mučki su bili ubijeni svi koji su se tada nalazili na svojim zadacima informisanja domaće i svetske javnosti. Kako je prevara oko ukupnih gubitaka prošla na poprilično naivnom i zaluđenom Zapadu? Primer, poleti iz Aviana 30 NATO bombardera, bude oboreno 7, na povratku u Aviano sa aerodroma u Tuzli, Sarajevu, Zagrebu ili nekog drugog uzleti jednak broj aviona i u Aviano se vrati isti broj koji je uzleteo. Mi objavimo da je 7 oboreno a oni kažu da lažemo i da je to propaganda, što potvrde i novinari koji čekaju pored aerodroma. Kako bi ućutkali “ratnohuškaču” propagandu ne svoju već Srbije ubijaju RTS i na hiljade ljudi po Srbiji. Za osvetu plaćaju pučiste i kolaboracioniste i zahtevaju isporuku u Hag svih koji su im naneli brojne rane i gubitke, ponizili NATO sa R1244, a onda se 8g posle Miloševića stvore i uslovi za samoproglašenje i lažno stvaranje lažne krimi države “K” na kojoj usled dejstva OU i plutonijuma samo zbog toga dnevno umire oko 120 ljudi.

Напиши коментар