Србија

Вучић срдачно поздравио усташке ратне злочинце!

Вучић је видно усхићен присуствовао инаугурацији хрватске председнице Колинде Грабар-Китаровић. Режимски медији у Србији немилосрдно спинују јавност да је Вучићев долазак у Загреб био медијски хит у државама насталим распадом Југославије. Детаљно су извештавали о сваком Вучићевом кораку током боравка у Загребу. Међутим, један врло битан догађај, медији у Србији су прећутали.

vucic-markac

Након инаугурације, окупљени су се почели разилазити – државни званичници су кренули на ручак у палату Дверце, а остали својим путем. У тој првој групи која се пробијала кроз мноштво на Марковом тргу, био је и српски премијер Александар Вучић.

Сусрео се у тој гужви с европским парламентарцем Иваном Јаковчићем, застао и поразговарао па наставио даље. Следећа особа којој је пружио руку и срдачно га са осмехом поздравио био је, како је забележено на фотографији, хрватски ратни злочинац генерал Младен Маркач, иза кога је стајао генерал Иван Чермак, још један ратни злочинац. Стисак руку Маркача и Вучића, осмеси и неколико речи потрајали су врло кратко, али довољно да овим срамним гестом Вучић још једном пљуне на све жртве усташког покоља, на све ратне ветеране и на све Србе!

Извор: crveneberetke.com

Коментари (3)

  1. ljubisav каже:

    strasno!dokle smo stigli!

  2. marko каже:

    MAJKU MU JEBEM USTASKU ON DAJU RUKU ZLOCINCU A ON SRBE U HRVATSKOJ UBIJA I DALJE IH OSTAVLJAJU BEZ POSLA.HOCE L ISRBIJA PROGLEDATI OVAJ VUCIC JE VECI ZLOCINAC DOSAD OD BILO KOG BANDITA UNISTITI CE SRBIJU LEPIM RECIMA

  3. ljubinka stojadinovic каже:

    Sram ga bilo, videla sam ja jos na pocetku kada je na jednom mitingu grubo govorio o vladiciAtanasiju.Rekoh ovaj nema osecaja za Srpsku crkvu ,kada ne ceni oca Atanasija.

Напиши коментар