Србија

ВУЧИЋ: Разочаран сам у српски народ

vucic pink

Алексанадар Вучић је изгледа повређен. Повредио га српски народ, исти онај којем је влада (на челу с овим премијером) „отфикарила“ део плате и пензије, којој ће поскупети струја… Наиме, Вучић је оценио да Влада нема подршку друштва да се „иде ка будућности“. Ево, сви смо пустили сузу… а ти се, Вучићу, запитај зашто је то тако. Вучић је ауторском тексту под насловом „Мој одговор њима“ објављеном у Блицу истакао да би у Србији „сви да остану у прошлости или бар да се не помере из садашњости“. – Зато и данас, ова Влада без озбира на приче о томе да је свеприсутна, да све контролише и да утиче на ама баш све у друштву и држави, нема подршку истог тог друштва или бар његовог најелитнијег дела у ономе што је основ сваке будућности – навео је он уз коментар да је Влада добила мандат да оствари снове тешким и свакодневним радом.

– Добили смо мандат да будемо мрави. А цврчци… они су, плашим се, отпевали баш на тим последњим изборима – оценио је Вучић наводећи да басна о цврчку и мравима у Србији добија сасвим нови крај и поруку. Како је истакао, у Србији су цврчци „good guys“ – како у тексту Вучић пише на енглеском, а мрави су „зликовци“, они који покушавају да „нам унереде иначе тако леп живот“. – И коме да објасниш да су теме са (Владимиром) Путином биле реформе, дакле рад, и да је основна тема са (Тонијем) Блером била ефикасност, опет у раду – написао је премијер у Блицу. Како је оценио, део Србије уједињене у „својим суманутим идеологијама“, живи од прича. – Храни се њима, мазохистички ужива у њима, навучена је на њих више него на било који порок који се може замислити… Зато се данас нико и не бави резултатима ове Владе, нити и једном бројком која говори о томе да је то, што смо радили, дало резултат – сматра Вучић. Како је оценио, важнији је, према насловима у новинама, украјински сценарио, Путинов удар на Србију, и то „што ћемо сигурно бити поплављени“ и то што „300.000 Срба размишља о самоубиству“. – Не. Ипак не верујем у то. И ипак сам убеђен да нас има више од 300.000 који смо способни да сањамо – закључио је премијер.

 

Вести 24

Коментари (3)

  1. gedža каже:

    Idi pa nadji bolji narod ako ti se Srbi ne svidjaju !

  2. saki123 каже:

    Ja koji nazalost nisam tamo,od momenta kada se odreko Seselja shvatio sam,da se ,,prodao,krivim srpski ,,beogradski,,deo Srba,da njih i otpora nije bilo nebi bilo ni prokletog 5 oktobra,i izdajnici,srpski sljamovi ,i mmogi koji su na vlasti,nebi danas bilinista drugo sem,male manjine,setite se ,,majki u crnom,,

  3. Milisav каже:

    Dal je on išao na sve lekarske preglede?Kad mu vidim facu, gestikulaciju, način kako priča, a da ne govorim o tome šta priča, mislim da je on za psi ustanovu, ali samo zatvorenog tipa.Pomozite mu jer mu do sada niko nije rekao da je bolestan.Sevap je učiniti dobro delo!

Напиши коментар