Србија

Време за потеру

После дванаест година масовних превара које је у свакој влади изводио Млађан Динкић, требало би да је свакоме јасно чиме се бави овај опасни политички патуљак и добро плаћени економски убица међународних поверилачких институција.

Улогу таквих злотвора детаљно је описао Џон Перкинс, бивши амерички стручњак за убијање економија у земљама такозваног трећег света у својој књизи „Исповест економског убице“.

У прилог чињеници да Динкић заступа криминалне корпорације евроатланских зеленаша, треба поменути и књигу „Сценарио за економски слом земаља у транзицији“, чији су аутори професори др Драгомир Сундаћ из Ријеке и Татјана Николовска из Скопља.

Ово двоје врхунских економиста научно и утемељено описују како изгледа терор крупног капитала, и како га „службеници“ ММФ-а, Европске банке за реконструкцију и такозваних клубова поверилаца (лондонског и париског), као што је Млађан Динкић, слепо спроводе у дело као врхунски, велеиздајнички посао.

Вршећи стално функцију „финансијске власти“, задужио је Србију за десетине милијарди евра и долара (и хвалио се тиме!), уништио је домаћи  банкарски систем (и опет се хвалио!), направио је највећу криминалну операцију деценије са отварањем „Националне штедионице“, пљачкао је буџет и давао га страним „инвеститорима“ и омогућио ловцима на најјефтинију радну снагу, да добију по десет хиљада евра за свако радно место које макар само „на папиру“ отворе у Србији! Поклонио је 400 милиона евра италијанском Фијату (и даље му поклања), завукао руку у џеп сваког грађанина Србије, извршио масовну превару лажући о 1.000 евра од акција јавних предузећа, па се касније правдао: „…Лагао сам да би Тадић добро прошао у предизборној кампањи!“.

Ових дана, Динкић отворено подржава отцепљење Војводине и поручује Бојану Пајтићу да „не жури“, него, ваљда, да сачека прави тренутак. Јавно позива и на потписивање дрског ултиматума из Брисела о поробљавању косовских Срба.

Не треба заборавити ни то да га је Зоран Ђинђић, заједно са осталим члановима ондашње владе, послао на преглед на ВМА, где је непобитно утврђено да је реч о опасном лудаку, али је међународна банкарска мафија гарантовала за њега. Баш такав болесник им је и требао.

Задњи је час да Млађан Динкић буде везан каишима у некој лудници или стрпан на доживотну робију. У супротном, Србији нема спаса. Он је приучени економиста, копиле је Миросинке Динкић, а његов рођени брат је ретардиран и ометен у развоју.

У потерама за пљачкашима као што је Млађа, шерифи су у Америци  ухваћене одмах  вешали. Време је и да за Динкићем крене потера.

 

Н. Влаховић

Коментари (4)

 1. Biljana каже:

  Da je jedini koji ce se izvuci, bilo bi divno…sta je sa Goricom Gajevic i gradnjom hotela na nekoj planini, Slobodanom Cerovicem koji je unistio hotel Metropol, Mrkonjicem, Djilasom, Bozom derikozom…….ima ih k’o go…a, mnoge smo vec i zaboravili. Uka — buka, i na kraju svi oni zive srecno i veselo, samo mi i dalje klizimo ka dnu…sada nam je blato vec do ociju stiglo. Dragi moji sunarodnici…shvatila sam da ako hocemo pravdu i poteru, moracemo to sami da organizujemo. Nadam se da cemo svi uskoro progledati, i potruditi se da zivimo kao dostojni ljudi.

 2. Zoran каже:

  Тужно је, и трагично да овакав створ, још увек, слободно корача Србијом и смеје нам се у лице. Њему би и османлијски колац, био блага казна.

 3. slobodan jarcevic каже:

  Stanovnistvo Srbije je imalo ustedjevine, a rodjaci iz inostranstva su slali pomoc. Ta ogromna sredstva su se trosila dnevno – za prezivljavanje. I… otvorene su banke iz inostranstva, da zamenjuju dinare za te devize. E, za to su razbijene banke Srbije, a nemacke banke su otvarane na svakom uglu. A nestankom velikih srpskih banki, vise se nisu mogli finansirati veliki gradjevinski projekti u inostranstvu, itd.

 4. Данко Б. Марин каже:

  Сећам се : “Време је!” Време је да се сад ,садашњим бандитима каже да је – време њиховог гангстераја истекло!!!На жалост, револуција није одмах појела своју “децу” али ВРЕМЕ ЈЕ!

Напиши коментар