Србија

МАРШ НАПОЉЕ: Миле Драгић избацио Динкића из хотела „Москва“!

Миле Драгић, власник хотела „Москва“, у ресторану хотела вербално је напао Млађана Динкића, који му је наместио аферу „панцир“. Динкић је замрзнут у столици прегрмео ураган, па изашао.

mile-dragic-mladjan-dinkic

Након што му је неко дојавио да у ресторану хотела „Москва“ седи политички дилетант Млађан Динкић његов дугогодишњи непријатељ, Миле Драгић је око 18 часова пришао столу за којим је седео Динкић са својим пријатељима из иностранства, и истерао напоље бившег министра финансија.

Прво му је рекао да му је уништио десет година живота, и да је уназадио народ Србије својим лажима, позвавши га да изађу напоље и реше то као мушкарци.

dragic-dinkic– Што лажеш дебилу бре? Не желим више да те видим овде! Ниси добродошао! Ајде устани и купи се одавде. Ајде док нисам направио неку п…рију. Док ти нисам главу откинуо, је л’ ти јасно? Ајде педала! Немој да те ја избацујем сад! Излази одмах! Стварно не желим да те видим – рекао је у даху Драгић, док је Динкић тихим тоном понављао да он греши.

– Ја се извињавам. Жао ми је. Он је направио велику грешку. За моје људе и моју земљу. Он је лагао, он је уништио моју земљу. Жао ми је. Није добродошао овде. Молим вас – извињавао се на енглеском Драгић људима који су седели с лоповом Динкићем, који су све време немо посматрали инцидент.

Драгић ослобођен оптужби које је пласирао лопов Динкић

Миле Драгић је својевремено био један од главних актера афере „панцир“. Он је био оптужен да је преко своје фирме „Миле Драгић“ склопио уговор вредан 6,7 милиона евра, што је био само мањи део од укупне суме од 176 милиона евра, колико је била тешка комплетна афера.

Афера је откривена 2005. године после лажних оптужби Динкића да Драгићева фирма и ВСЦГ склапају уговор штетан по државу.

Неколико година касније, након што је Драгић провео неко време и у притвору, на суду је доказано да је невин.

Коментари (1)

  1. Тања каже:

    Дорбо је прошао!

Напиши коментар