Свет

У Немачкој ће бити грађанског рата

Америка и Саудијци користе ислам не само у Немачкој, него и широм света да би дестабилизовали државе, наводи немачки новинар и писац Удо Улфкоте, који је подигао прашину својом књигом „Купљени новинари“.

Udo_Ulfkotte

Он тумачи шта је циљ ислама, новинара, тајних служби, досељавања и најављује грађански рат, који је по њему неминован.

Његова теза је да ислам није само религија, него идеологија која је и за најглупље разумљива. То је рецепт за успех ислама и зато се не нарочито интелигентним групама људи може управљати као марионетама – како у Ираку тако и у Немачкој.

Улфкоте сматра да у позадини оснивања терористичке Исламске државе стоје амерички, саудијски, кувајтски и катарски интереси.

Осврћући се на Немачку, он каже да је она била демократија након Првог светског рата у време Вајмарске републике, а да се данас само симулира да је демократија.

– То је илузија, варка чула, јер Немачка је банана-република и колонија Америке. Немци немају више систем који почива на хришћанским вредностима, јер је урушен намерно део по део. А ко нема вредности, тај не може више ни да их одбрани – истиче Улфкоте.

Узрок грађанског рата, који је по њему неизбежан, биће слом евро-система, до ког ће доћи када Немци буду морали да гарантују за незамисливе дугове других ЕУ држава.

– Тада неће бити новца за пензионере, али ни за остале масе, као ни за муслимане који живе од социјалне помоћи, што је око 67 одсто Ирачана, скоро сви косовски Албанци, сви Авганистанци, Сиријци и други – каже немачки новинар.

Напиши коментар