Србија

Србија је вечна, али само ако нељуде убијемо у себи!

Пише: Томислав Црнојевић

Србија, данас, живи као да ју је цео свет проклео! …А мој је задатак, као хроничара овог времена, да не упрљам Бога у себи и сведочим по својој чистој савести за будуће генерације још нерођених људи.

Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

Не, Србија није онаква како је пред светом представљају њени смртни непријатељи и корумпиране, српске, будале које су душу своју црном ђаволу продале. У Србији се, у међувремену, накотило много људског шљама и олоша којем ништа није свето. Они тргују са својим образом као српски сељак што тргује свињма, а ви који још нисте сишли с ума морате признати да то није исто!
…Јер, свиња, ма колико била племенита животиња – и људски карактер „Божијом руком“ благословен, не могу се подвести у исту раван Божанске промисли.
Дакле, Србијом данас роваре вековни српски непријатељи против којих су Срби, кроз читаву своју историју, ратовали до „последњег ратника“. И у том русвају разарања и бруталног напада на српску државност, српску културу, образовање, веру православну и све институционалне и духовне сфере које подразумева свака цивилизација (а она је у свему виша категорија егзистенцијалне духовности коју не поседује сваки народ), српски непријатељи се опет служе старим, провереним, рецептом који непогрешиво успева унутар сваке друштвене заједнице, било којег народа на свету – а то је, издаја изнутра!
Ако се добро сећам, а још излапео нисам, једном давно прочитао сам шта је о државним издајницима говорио Маркo Тулиje Цицерон, римски државник и филозоф тога доба, који се родио неких сто година пре Христа. Цитирам по сећању: „Сваки народ може преживети све своје идиоте и будале! Једино, не може – унутрашњу издају. Јер, издајници живе под маском жртве и њеним језиком говоре. Од издајничког вируса нема одбране, јер издајници су опаснији од сваког декларисаног убице. Издајници су најстрашнија куга и колера сваког постојећег друштва.“
001
Ето, како је Цицерон видео издајнике и какво је мишљење имао о њима. А беше то, још, пре Исуса!
…И, да ли се од тада до данас ишта променило?!!
…Није!
…Једино што су људске фуњаре на себе навукле офуцани „Цицеронов костим“, и у овом неподношљивом мраку свакодневице овладале улогом у којој глуме бритву спаса за коју се хватају гомиле несрећних људи, у нади да ће се понуђеним лудилом избавити од свеопштег безумља.
Ово крдо новокомпонованих оратора са скупштинске говорнице и чопор плаћених државних филозофа, чији је једини „национални задатак“ да не мисле својом главом и да су лојални свакој самоубилачкој, државној, власти „новоустоличеног Рима“ који је саздан на старом греху и злочину, до те мере је обележило ово „наше време“ да се живот сваког умног бића претворио у самоубилачки чин.
Новопрокламовани „српски Цицерони“ не воле велика дела, они радије прибегавају великим речима. И, за разлику од римског Цицерона, који је својом главом платио своје људске слабости и грешност свог бића, ове гњиде наших савременика не одвајају се од мобилних телефона, изнад свега уважавајући култ пуног фрижидера.
Нико од њих није спреман ни руку на пањ да положи, чак, ни за саму помисао о идеји Истине – а, камоли да се жртвују за рођено потомство којем једино гарантују ропску будућност!
Додуше, Маркo Тулиje Цицерон је скончао тако што је остао и без руке, и без главе. Aли, ова „српска хајдучија“ није спремна да се одрекне чак ни једног свог оргазма и ни једне своје курве које, данас, зовемо тако перфидним именом – старлетама!
Ништа, ништа и ништа за, ововеку, српску политичку псеудоелиту није важније од њеног личног интереса и шизофреног хедонизма!
…Држава, народ, историја, слобода, култура, част и однос према прецима и потомству – све је бачено на један жетон, жетон издаје!!!

005Србију, да се не лажемо, нису напали само примитивни идиоти, већ и високо школовани разбојници са Истока и Запада, чији преци баштине сва зла овога света и сву несрећу над милијардама људи, и над стотинама хиљада народа. Не заборавимо, само, колико су народа затрли од памтивека до сада – и колико је то милијарди лешева које је, кроз читаву историју људске цивилизације, потаманио њихов сатански нагон за злом.
…Ето, за те и такве своје послодавце ради овдашња булумента српских изрода, која време свог постојања на овом свету не мери својим жртвовањем за своје ближње и по својим часним делима – већ, количином новца на свом банковном рачуну и хипотеком злочина чије страхоте нису свесни све док их Господ не ошине по зубима. Неки се, додуше, чак ни онда не освесте – и оду с овог света као бесловесне цркотине!
Срби, такви какви јесу и какву им је Господ улогу наменио, опет су у жрвњу за млевење меса највише захваљујући свом рођеном одроду који не уме да сабире доброчинства. Егоизам и звериња лакомост суштинска су црта њиховог уништеног карактера – а, то неко мора да плати!
…И, зато, пуну цену своје колективне пропасти, у највећој мери, плаћају они Срби који нису са ђаволом удружили рад – али, и нису спречили своје сународнике и сабраћу у њиховом злочину!
Нису спречили своју родбину и комшије да не шурују са мрским непријатељем – и, зато, Господ кажњава!
…Зато је стање у држави такво какво јесте!
…Зато у Србији нема посла, ни наде!
…Зато Србијом господари промаја!
…Зато Срби изумиру ко Сијукси!
…Зато Србијом владају злотвори и њихове слуге, ти бизарни гњидоиди, згазидуше и глисте којима је обећана хуманија смрт од наше!
…Зато Србија дуже од века нема свог правог вођу, већ гнусне тиране са финим манирима и крвавим рукама у белим рукавицама.
…Зато Србија школује своју памет – да би туђим народима служила, а сама у незнању скапала.
…Зато Срби немају будућност – јер, историју су потрошили; а и да не говорим о томе да никада нису ни знали да је наплате. А савакодневицу, која припада времену садашњем, поделише демократски на неравне части – мањини простака препустише да влада већином уљудних људи!
…До судњег бих дана могао да набрајам зашто Срби пате; као да Јасеновац, још, увек пуном паром ради – у све три смене!
…И зашто Србија губи државност коју сопственом руком гуши и убија!
…Нее, браћо Срби, фамилијо и својто, роде најрођенији – нисте стали, чак, ни на реп издајницима својим, а да и не говоримо о њиховој разјапљеној, животињски алавој, чељусти којом нас прождиру!
…Нисте им чак ни њушку разбили, па зашто би се они вашег кукавичлука бојали!
…Не умете те хуље, међу собом, чак, ни попреко да погледате – па, зашто би онда они респектовали вас?!
…Још нисмо израчунали ни шта ће нас више коштати – ћутање у празној нади, или шака у нос који се разбити мора да главе не би падале!
…Даа, господо моја, зато Србија издише – а, Срби се све више око „једне шљиве“ скупљају!
…Зато нам живот замире, село нам се затире – будућност наше деце пред нашим очима умире!
…И, Србија је зато, сада, с једном ногом у гробу – а, с другом у паклу!
…Срби су ухапшени, ни криви ни дужни – и, на „правди Бога“ затворени у лудницу!
Слободни су једино они који нас мрзе!
…А то је крдо умоболне чељади са препакованом свешћу, иако у њиховим крштеницама пише да су и они Срби по националности.
На жалост, живимо у времену у којем Срби, као народ, масовно изумиру. А Србија, као држава, нестаје са мапе света у вештачки осмишљеном процесу којег су Лондон и Ватикан одредили као један од својих главних приоритета. Немоћни да се освете Русији за све историјске поразе, брутално се обрушавају на Србе и Србију као своје вековне непријатеље и једину, истински, велику нацију од свих „малих народа“ у њеном блиском окружењу.
Уколико Русија и даље остане неми посматрач мучења Срба и Србије, у временима која долазе, Србија ће дефинитивно престати да постоји а Срби ће бити сабијени у гето и постаће музејски експонат једне људске врсте као Сијукси и Абориџини.
Наравно, Срби ће тиме платити велику цену своје непослушности у „борби на живот и смрт“, бранећи православље и његове етичке вредности. А највише од свега платиће своју неслогу и немоћ да изиђу на крај са варварима, својим, из свог сопственог дворишта. Али, ни Руси, у том случају, неће много боље проћи. Додуше, Русија ће преживети – али, остаће без једног биолошког дела саме себе! И док је света и века на својој ће души носити хипотеку немирне савести, што није помогла једином народу на кугли земаљској који није руски, а руски ген у својем бићу носи.
(На крају крајева, а и ко сам ја да тврдим како Срби нису руски народ? И ко сам ја да кажем да Руси у себи не носе српски нуклеус?!
…Нејака је моја спознаја да било шта тврдим и негирам, а исти је случај и са свима онима који своје знање надређују вековима историје која нигде није записана – и која је старија од пећинског цртежа тзв. „првих људи“!)

У галиматијасу тог злочина над једним великим историјским народом, у процес његовог истребљења и смакнућа, подло, је увућен и део саме српске популације која нема свест о колективном бићу.
То је слој друштвене отпадије која је деценијама васпитавана на хедонистичкој култури Запада и одбрани свог, болесно, личног интереса. Они, такви какви јесу – опскурни и безумни, посматрају свет кроз дебелу диоптрију своје личне рачунице и немају изграђен однос према духовним вредностима који материјалном свету удахњује смисао.
…Они такви какви јесу, нељуди у људима и разбојничка сорта по свом моралном одређењу – довека су у стању заклиљати се на Господа, а ревносно служити свињи у себи и подилазити својој гмизавој нарави.
…Они такви какви јесу, неспособни да буду своји и наши – док је света и века, лизаће сваком душману скуте и служиће свакој туђинској власти!
…Јер они нису од овога Света, већ онострани усуд и злокобна коб саздана од праха цијанида и кукуте – убију и сатру све чега се дохвате!
…Суштински садржај њиховог бића лежи на полици сваке апотеке, али наивни свет не зна ништа о томе да и обичан аспирин може да убије!

Шта још рећи, на крају, а не заплакати од муке и не вриснути од бола?!
…Живимо у рају по бон-тону из пакла! И ходамо по Земљи, тој ливади божанској – али, шта то вреди кад смо овде по казни!
Сви смо овде да дођемо и прођемо! Али, неки ће овде, богами – заувек остати! Ако неко мисли да је то велики разлог за радост и срећу – онда ће читаву вечност на олтару својих заблуда узалуд проклечати!
…Али, сваком по Господу и слободној вољи зле таме у себи!

Грех, ионако, светост не препознаје – баш, као и зло што не види кад наиђе доброта!
…И док једни реше да Господу приђу, други радије пристану да цркну крај плота!

Неки од нас се роде да убију живот!
…А неки, опет, да промене свет (на боље)!
Ја сам се родио да у све то сумњам – и зато сада, само, сведочим о томе!

Сви наши дани благословени Богом, саздани су од наде да се може утећи од ноћне море.
…И, зато, сваки пут када ме неко сретне и пита „како сам“ – ја одговарам „добро, биће и горе!!!“

002

Ватиканска посланица Србима и Србији

Читуља, на горњој, слици коју је објавила окупаторска власт, још, давне 1914. године, а која у свести богобојазних и савесних људи фигурира, дословно, као јучерашњи дан, написана је под „благословом“ отпадничке „хришћанске цркве“ из Ватикана.
Ово је школски пример католичког цинизма, протестантске провинијенције, и без обзира што је одштампан на латиничном писму – говори све „светске језике“ универзалне подлости коју може да почини нечовек човеку.
Када прочитамо ову бесрамну читуљу, написану са циљем да понизи цео један народ и исмеје све његове жртве, најзад схватамо која је тежина ланаца поробљеног ума којем се стално говори како историја није важна и како је инфантилно и глупо, непрестано, копати по својој прошлости.
…Наравно, потпуно је разложно и логично што српским непријатељима никако не одговара наше стално копање по прошлости и превртање по искривљеним историјским чињеницама, јер то их вређа – узнемирује њихов упарложени мир и чини их несигурним!
Запад мрзи историју, јер га она не памти по ничим добрим ни хуманим. Запад је разбојничко копиле људске цивилизације и вечити генератор планетарне несреће чијем је злочинству немогуће сагледати дубину, као што се ни његовом крају не може назрети свршетак.
Србијо, ако каниш преживети и ово беспојамно време лудила нове, фалсификоване, историје која се пише ексером по људском разуму, онда у још већој мери мораш сагледати новокомпоноване историјске чињенице од којих отпадају, чак, и здрави зуби!
Срби, маните се љубави са својим џелатом, јер то је најбизарнија подвала тамне стране космоса која вас сатански венчава са сабласном некрофилијом!
…Срби, на коленима вас молим, дужни сте то својем блаженопочившем свецу, патријарху Павлу – „будите људи!“
Будите људи и, бар, још пет минута у вечности лични интерес подредите заједничком.
То је једини начин да вам ова католичко-протестантска жгадија не напише неку нову „осмртницу“, с болесним наумом да вам је пошаље као рођенданску честитку!
…И на знање свима – Србија је вечна, али само ако убијемо нељуде у себи!!!

Ничија није горела до зоре!!!

003Ничија није горела до зоре, па неће ни ваша издајничка чаша!
Врч на воду иде док се не разбије, коњ с појила неће док се не напије!
А Срби ће и ову тортуру преживети – Бог да вас убије!
…Не, ничија није горела до зоре – надживели су Срби и страшније поморе!
Преживели смо, зверско, усташко клање и све католичке погроме!
У Јасеновцу су од нас сапун кували – а, луди Срби им Хрватску створили и државу сачували!
И док су намТурци претке на колце набијали – у Ватикану су се српским мукама смејали!
…А, ето, нас таквих какви смо још увек има – нисмо нестали, и нисмо се предали!
Откад је света и века, увек смо смрти у очи дрско гледали!
Само је олош, српска, вечно трговала „с њима“ – за шаку лажне наде, у вечним поразима!
Не, ничија није до зоре сјала – па, ни ваш пламен још неће дуго горети!
Издајничка багро, народа српског – свако српско дете семе ће вам проклети!
…Јер ви сте наше унуке, децу наше деце, том проклетом Западу продали у робље!
У свакој нашој кући затрли сте живот, а од српске државе направили гробље!
Живот нам је стао због вашег безумног брака са црним врагом из Лондона, проклетог!
Сви честити Срби ваши су таоци – и сви људи што мисле на мети су вашег господара, уклетог!
…Али, неће још дуго горети свећа, зле, српске несреће!
Рачун за струју свих ваших „електричних столица“, колико сутра – стићи ће!
Бог је превише близо да би био далеко, то знамо сви – па, и ви слуге злочина!
И још данас, с вечери, кад дође до чишћења – сви ћемо знати ко је с ким био, и ко је чија родбина!
…Даа, свануће дан за наплату, ма колико ви од њега главом без обзира бежали!
Јер, кривда се Правди покорити мора – цвилеће они што су на Господа режали!
…Не, нико од нас на чисте рачуне још неће дуго чекати!
…А, они што су по Србији пљували – до судњег ће дана са својим стидом, по казни Господа, уклето шетати!

Статуа Марка Тулија Цицерона, који је живео у I веку пре хришћанства

Статуа Марка Тулија Цицерона, који је живео у I веку пре хришћанства

Рекох , већ, и понављам да ничија свећа није горела до зоре – никоме и никада!
За издају Србије увек су летеле главе – и сваког је стигло оно што му припада!
…Издајничкој гамади – вечита клетва и навек зао глас!
А, Србима и Србији – милост од Господа, и Божији спас!!!

…Е, драги моји савременици, замислите сада ову људску фигуру без једне руке и главе!
Тако је свој животни пут окончао овај човек.
…Беше то, додуше, неко друго време којег су месиле неке друге околности и другачије људске навике.
…Ми, данас, живимо у времену бруталне политичке проституције и у потпуно урушеном систему свих вредности, које на друштвену површину избацују најгори могући „људски материјал“.
Може ли ико од нас да замисли како би изгледао „прави Цицерон“ нашег времена?!
…Ја, не могу!
…А претпостављам да би личио на двоглаву неман са четири руке, с пуним шакама кондома!
Некада су историју „правили“ људи спремни на жртву, са свим својим врлинама и грехом.
…А, данас је кроје безличне утваре у усраним гаћама – „курвиних курви“ деца!

Франкфурт; 7. април. 2016. на Благовести

Напиши коментар