Србија

Смисао предаје Косова: НАТО план за стварање Велике Албаније!

Клуб адмирала и генерала Србије открива тајни план НАТО за стварање Велике Албаније. Зато се отима Косово!

Више од двадесет година траје криза на Балкану.

После разбијања Варшавског уговора и Совјетског Савеза, разбијена је СФР Југославија. Као на траци, одвајан је део по део од некадашње заједничке државе јужних Словена. Извршена је сецесија Хрватске и Словеније, од Босне и Херцеговине створена је држава са три ентитета, осамосталила се Македонија, окупирано је Косово и Метохија, одвојила се Црна Гора, све се чини да на реду буду Санџак, Војводина…

Свесни смо да западне силе, чланице НАТО-а предвођене Сједињеним Америчким Државама, корак по корак остварују свој већ давно усвојени сценарио стварања малих државица у региону преко кога воде сви путеви ка подручју око Каспијског мора, Блиском истоку и другим регионима богатих нафтом и гасом. Морамо бити свесни да је крајњи циљ Руска Федерација и природно богати ресурси Сибира. Тако би се потврдило мишљење да ће светом владати онај ко влада Евроазијом.

Нашли смо се у ситуацији као и 1914. и 1941. године, јер, како рече један сељак из села Брајковца код Лазаревца „Србија је као камен у потоку на који мораш стати ако желиш да кренеш на било коју страну“.

Кроз историју су непрекидно стајали на тај камен желећи на исток или запад, а ми како рече наш Свети Сава „нисмо ни исток ни запад, ми смо и исток и запад“.

Да би се остварио план оних који стварају „нови светски поредак“ и заводе демократију убијајући невине, рушећи историју и уништавајући народе, НАТО је морао изаћи изван зоне одговорности која је дефинисана Вашингтонским споразумом 1949. године и на 50-годишњицу свог постојања је тестирао свој нови стратешки концепт на територији Савезне Републике Југославије измишљајући хуманитарну катастрофу на територији Косова и Метохије.

На тајном састанку у Бриселу 13. марта 1999. године челници НАТО су донели одлуку о нападу на Југославију.

Тада је, између осталих циљева, зацртано да се „створе услови за стварање независне државе Косово, која ће функционисати само уз присуство НАТО снага, а оне се неће повлачити најмање двадесет година. Независна држава Косово ће се касније припојити Албанији и уз узимање територије Србије, западне Македоније, Малесије од Црне Горе и северног дела Грчке створити Велику Албанију, која ће доминирати Балканом и свим путним и ваздушним коридорима према Азији и Африци“.

На путу остваривања своје стратегије освајања света, Сједињене Америчке Државе су уз помоћ својих европских савезника, иначе бивших колонијалних сила, а користећи НАТО као офанзивну и агресивну војну организацију, под плаштом демократије и заштите људских права, агресијом на Југославију дошле на линију која дели Европу од источног дела света и Азије, на ту „одскочну даску за господарење светом“.

Као резултат тога, Косово и Метохија су окупирани, проглашењем независности Косова и Метохије од Србије истовремено је проглашена зависност од Сједињених Америчких Држава. Данас САД дискретно контролишу све балканске државице.

Знали су добро агресори да Србију треба распарчати и економски уништити. Знали су и да Србе највише боли отето Косово и Метохија и да Србија не сме да им буде препрека ширењу на исток и за овладавање енергетским ресурсима, да треба да буде пример који се шаље другим земљама које би могле да се одупиру остварењу циља које је поставио западни капитал.

Знамо да је „рат ништа друго него наставак политике другим средствима“, а развој догађаја око Косова и Метохије потврђује истину да је и „мир наставак рата другим средствима“. Да је тако говори и чињеница да Косово и даље има централно место у стратешким приоритетима Запада, да се после проглашења независности Косова врши огроман притисак на земље, па и на саму Србију да признају ту незаисност и тако омогуће улазак ове самопроглашене државе у Уједињене нације и тако оствари циљ САД.

Због ових чињеница и ситуације у којој смо се нашли и у којој наш државни врх треба да донесе кључне одлуке о судбини државе и народа, исказујемо пуно поверење у наше државно руководство уверени да ће сачувати суверенитет и интегритет наше Отаџбине, да ће учинити све да заштити српски народ на његовим вековним огњиштима.

Неће бити лако, никада нам није ни било лако.

Коментари (5)

 1. Данко Б. Марин каже:

  Цео свет постаје мала бара за америчке крокодиле!

 2. Ljubica каже:

  Ja ne znam da li su ovi nasi politicari ludi i cime ih toliko drze u saci da pristaju na sve.
  Zasto trcimo tamo gde nas nece – okrenimo se onima kod kojih smo dobro-dosli.
  Lepo rece onaj pisac – tek danas se vidi ko je dobio II svetski rat,a ko ga je izgubio.
  politiku nam kroji Nemacka koja je uz pomoc Amerike iskoristila svetsko bogatstvo, zlato i ostale stvari koje su nacisti opljackali da bi ojacala svoju privredi i danas ekonomski gazi tamo gde cizmom nije mogla.sudbinu nam kroje potomci nacista -potomci onih koji su imali fabrike smrti za ljudski rod i Amerikanci koji pod velom spasavanja od humanitarne katastrofe opljackase sve zivo.
  Opametite se Srbi i okrenite onima koji nece da cuju za MMF i ostale zapadne fazone namenjene da siromasne osiromase i potlace jos vise.

 3. Kicje каже:

  Mislim da konstatacija da ako se napravi velika albanija da ce vladati kopnenim i vazdusnim saobracejem nije tacna, zato sto i da se ona napravi i da nam uzmu vojvodinu srbija ce uvek biti nezaobilazna drzava zato sto se nalazimo na sredini balkana i tako da ce mo uvek biti drzava preko koje ce morati da se prelazi.

 4. vitez каже:

  Ovo pitanje po mom misljenju zahteva STO BI REKLI ODMAH SAD. Scenarij siptarske velike albanije tj zastave usred Beograda govori onom koji zna misliti otici ce jug Srbije silom. Srbija naprosto mora s ruskom armijom imati uvezbanu vojsku kao i rezervu veliku ali sredstvima opremom planovima zastitom.SCENARIJ JE VIDLJIV PREKO EKONOMIJE SIROMASENJEM UDARAS NA VOJSKU BEZ ORUZJA NE MOZES POBEDITI KAKO. Misliti rat je gotov je prevara nazalost oni kao u Siriji sad mogu siptarima 1000 tona oruzja dovesti moze li se Srbiji dovesti 10 000 t oruzja kvalitetnog pitanje je.Za plan velike albanijesigurno ce koristiti ove divljake kako oni zovu isil al kaida nece tu biti sami siptari i naravno instruktori nemacke hrvatske francuske oni koji su i bili na kosarama 1999. Srbiji trebaju kvalitetnije jedinice ljudi gerilci nevidljivi ruski specijalci i ponajvise trikovi prevare kao 1999 kad su nato prevarili napuhanim tenkovima koji daju toplotni odraz.U RATU SAMO TRIK POBEDUJE.Srbija ima iskustvo nato pakta uspesno nazalost kocept vazdusne pobede je propao nad Srbijom 20 000 tona eksplozivnih bombi nije donelo prevagu na kopnu ali treba imati novih sredstava pogotovo pvo. Rat treba izbegavati ali pitanje je dal mozes ako siptari imaju planove s nato om

 5. slavko каже:

  da su oni srbi nebi klecali nepretelju srbija pobedena 1948 godine kada su drazu obesili komunjare i sad se srbija napada ali nema vojsku srbija dveri da dodu na vlast bilo bi vojske i hleba u srbiji

Напиши коментар