уторак, 21. 03. 2023.

СКРНАВЕ СРПСКЕ СВЕТИЊЕ: Гола Шиптарка снимила спот у цркви Христа Спаса у Приштини! (ВИДЕО)

Шиптарка Ера Истрефи је скандалозни видео снимила у недовршеном српском православном храму који је од 1999. више пута био на мети шиптарских терориста и екстремиста

siptarka-spot

Шиптарска певачица Ера Истрефи снимила је спот за песму „E dehun“у цркви Христа Спаса у Приштини, а у овом видео клипу Ера и њени плесачи полуголи играју у недовршеном српском православном храму који је више пута био на мети шиптарских терориста и екстремиста!

siptarka

Спот који је препун голотиње и провокативних сцена, Истрефи је скоро у целости снимила у цркви Христа Спаса, а видео који је за месец дана прикупио 1,2 милиона прегледа изазвао је прави „рат коментарима“на Јутјубу.

Иначе, овај храм који припада Епархији Рашко-призренској подигнут је 1998, а а пројектовао га је познати српски архитекта Спасоје Крунић.

Hram-Hrista-spasa

Током 1999. црква је била мета шиптарских терориста и екстремиста који су је у више наврата минирали и палили, а пре два месеца шиптарскевласти су чак најавиле рушење храма и подизање шиптарског меморијалног центра на његовом месту.

Погледајте скандалозни видео шиптарске певачице Ере Истрефи:
4 коментара

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *