Србија

СКАНДАЛ У ПРЕШЕВУ: Неколико хиљада Шиптара уз славље дочекало ослобођене терористе!

Са заставом Албаније и песмом с разгласа, Шиптари из Прешева су дочекали терористе, које је корумпирани Апелациони суд за ратне злочине у Београду пустио на слободу. Након свечаног дочека играло се, певало и славило до дубоко у ноћ.

Неколико хиљада Шиптара дочекало је у четвртак увече у центру Прешева терористе у убице Срба Агушија Немишија, Сатона Хајдарија и Самета Хајдарија, припаднике такозване „гњиланске групе“, које је корумпирани Апелациони суд за ратне злочине у Београду ослободио оптужби за ратни злочин и пустио их на слободу, на запрепашћење целе нације.

files

Подсетимо, припадници терористичке ОВПБМ првобитно су за злочине над Србима осуђени на 116 година затвора.

Портпаролка корумпираног Апелационог суда у Београду Мирјана Пиљић казала је да се одлука овог суда односи на троје шиптарских терориста и да је њима Одељење за ратне злочине 13. новембра донело решење да се њима укине притвор и да се они одмах пусте на слободу, имајући у виду да је током претреса одлучено да им се првостепена осуђујућа пресуда преиначи и да се они ослободе оптужбе.

Вест да је корумпирани Апелациони суд за ратне злочине у Београду ослободио и пустио на слободу шиптарске терористе који су убијали српске цивиле, је у првом тренутку шокирала српску јавност, али само дан после тог срамног издајничког чина, сазнало се да је пуштање Шиптара-убица наредио „неко“ из врха Владе Србије на захтев Хашима Тачија, који ће за узврат поставити Вучићевог човека за градоначелника Косовске Митровице. Шпекулише се да је Хашим Тачи за пуштање терориста на слободу богато наградио појединице из Владе Србије и српског тужилаштва. Један од њих је, свакако и без сумње, Новица Здравковић, бранилац оптужених шиптарских терориста.

Ко је Новица Здравковић?

Мало људи зна ко је Новица Здравковић, човек који је свим силама бранио шиптарске терористе. Новица Здравковић је бивши начелник полиције у Врању у периоду око 1995. године, након тога је добио премештај на место начелника полиције у Приштини, где је службовао до пензије. Као начелник полиције у Приштини, остварује контакте са шиптарским нарко клановима и њиховим шефовима, и убрзо постаје њихов верни сарадник, а Шиптари то богато награђују. Данас је адвокат у Београду и брани искључиво своје пријатеље Шиптаре које од раније познаје.

Коментари (9)

 1. milos каже:

  eSrbijo jadna li si i mi zajedno sa tobom svi…blizi nam se kraj,jedni za druge smo najgori.bolje da nas nema i izginemo ko ljudi nego da nas bagra omalovazava,nasa bagra iz vlade,nadaleko veliki tacijevi prijatelji DACIC I VUCIC!!!!izdajnici srpskog roda!!!

 2. FrEeDoM FiGhtEr каже:

  Milose brare Srbine slazem se stobom. Ne znam sta ceka nas Srpski narod vise. A I jebes to kad nema ko da nas vodi. Legija , Zveki, Seselj I svi koji valjaju za nas narod su zatvoreni da bi ova govna mogla da rade sta hoce. Treba SVI da se dignemo I pobiti sve u BGU u vladi!!!!

 3. zoran svedska каже:

  Sta bi trebalo i ocekivati od nase vlasti?! Gdje su nasi heroji, stidimo ih se, Arkana, Legije, Mladica, Seselja, kapetana Dragana, Lazarevica, Stanisica,… Da bi opstali moramo se organizovati “otpisani”-siptari dobijaju struju i telefoniju iz Nisa-rusiti dalekovode i telefonske antene, otkazati poslusnost drzavi, strajkovati svi…

 4. 124C41 каже:

  Једва чекам тај дан,који ће ускоро доћи, па да им све лепо наплатимо, сва дуговања и ОВК,КФОР-у и ЕУЛЕКС-у а и нашој проданој багри која седи у топлим фотељама док припадници тајне полиције и жандармерије иду по студентском дому и прете студентима ако не дочекају Тачића биће избачени из дома,а радницима здравства и школа прете отказима.

 5. nlcph каже:

  Ничија није горела до зоре!

 6. bdorotej каже:

  Тотално лудило и изопаченост.шипци машу албанским,а турци у пазару турским заставама,а власт ништа не види и нечује…Господо,распусти те суд ( и ухапсите судије)који је донео ову издајничку пресуду и зликовце опет ухапсите.

 7. Marko Gašić каже:

  Ne vredi nam nista jer trenutno ne postoje nikakve organizajcije koje bi bar ako ne nista da organizuju proteste protiv ovih odluka suda i samim tim povukli ostatak naroda.

 8. Nikola каже:

  Svaki iole pametan covek zgrozice se nad ovakvim postupkom i odlukom tog takozvanog suda . Ali ni taj takozvani sud nije kriv , niti je kriv Novica Zdravkovic , kriva je drzava koju mi na zalost nemamo ……. jer ovako nesto nebi dozvolila nijedna drzava na svetu pa ni banana drzavice . Ali dragi moji prijatelji evropa nema alternativu a da bismo usli u tu njihovu Evropu moramo da zaboravimo milionske zrtve i da svima oproistimo sto su nas tamanili i normalno da im se izvinjavamo i molimo ih za oprostaj sto su nas tako malo pobili, Tako nam je sudjeno, pa zar nismo vekovima branili tu istu Evropu i Vatikan od najezde islama a oni su nas posle turaka i posle svih ratova sa n jima jos vise dotukli i proredili. Imamo primer I Svetskog, pa II svetskog rata , pa komunizam pa ratovi devedesetih koji su vodjeni za ,, oslobodjenje,, bivsih jugoslovenskih naroda od Srpske okupoacije. Zar to nije nasa ulaznica za tu masonersku organizaciju zvanu Evropska Unija i nastavak naseg nestanka?

 9. bdorotej каже:

  Шиптарске злочинце су ослободиле “Српске”судије: Сретко Јанковић-председник Већа Апелационог суда у Београду ;Омер Хаџиомеровић;Миодраг Мајић…Чисто да се зна име гадова и проданих душа.

  извор:Курир од 21.11.2013.

Напиши коментар