петак, 31. 03. 2023.

Шиптари са Косова масовно долазе у Београд!

Нешто се дешава на Косову, Шиптари знају да је припремљено 10.000 кревета у војној болници у америчкој бази „Бондстил“ код Урошевца. Нешто се спрема опасно – зато Шиптари беже!

siptari

Читаоци нам јављају:

„Јутрос, док сам чекао сестру на главној аутобуској станици у Београду, стигле су, аутобусима са Косова, три групе шиптара (претпостављам да се ради о случају о ком је Б92 већ писао – преко Србије у ЕУ). Прву групу се нисам сетио да фотографишем, а и на ове две слике нису целе групе. Групе су од по 40-ак људи иначе, деца у гуменим чизмама, свако носи ранац или мању путну торбу (што се види и на сликама). А најцрње од свега је што им тамошњи таксисти, познатији као „БАС-ови лешинари“ нуде превоз до Суботице за по 1000-1500 динара по особи. Уз то, показују им некаква овлашћења и позивају се на неке њихове… Неколицина одлази са таксистима, а већи број иде на железничку станицу…“

Извор: crveneberetke.com
7 коментара

  1. marijana

    Признајте Шиптари ко вас шаље да се ширите по србији? Који српски издајници?

  2. miodrag

    Mene zanima sto samo oni koji su sa porodicama,pokusavaju da pobegnu preko granice?tj zene deca…a u Beogradu podnose zahteve vecinom sposobni momci..alo imamo 60000 aj da se izrazim njih u Srbiji i jos ih pristize….je l neko pomislio da oni mogu da naprave haos u nasoj zemlji samo treba jedan incident i gotovo?!iskreno za ovo sa decom,porodicama i ljudima koje podnose zahteve nisam bas siguran ali koliko sam video tako je…pogledaj te sami slike i ostalo.

  3. SabljaDtW

    Podmukao plan. Ako se zadrze duze od ocekivanog na porducju Beograda, Subotice, Vojvodine uopste. Ako pocnu da pustaju korenje, ne prelaze granicu ka Madjarkoj, kako se navodi kao plan. Definitivno se radi na udaru na Srbiju sa severne strane, u isto vreme ce nam doci i udar sa juzne sa Kosova.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *