четвртак, 23. 03. 2023.

ПУТИН ОДБРУСИО АНГЕЛИ МЕРКЕЛ: Нисте победили Србе 1915, па нећете сломити ни Русију 2015!

– Ви Немци нисте победили малу Србију 1915. године, па нећете ни сломити велику Русију 2015. године – рекао је у лице Владимир Путин Ангели Меркел

vladimir-putin-angela-merkel

У преговорима о мировном ређењу кризе у Украјини која све озбиљније прети да цео свет гурне у нови велики рат, председник Руске Федерације Владимир Путин је на сто испред канцеларке Немачке Ангеле Меркел као свој важан аргумент извадио Србе и Србију!

Путин се током разговора са француским шефом државе Франсоа Оландом и канцеларком Немачке у једном тренутку директно обратио Ангели Меркел и рекао:

– Ви Немци нисте победили малу Србију 1915. године, па нећете ни сломити велику Русију 2015. године!

Руски председник је Меркеловој и Оланду рекао да је све ово што се ради Русима у Украјини већ виђено на примеру Срба у Босни, Хрватској и на Косову.
3 коментара

  1. misko

    Prijatelju, nekada ako ti se slucajno omakne ti otvori knjigu iz istorije a hvala Bogu postoji i jedna moderna stvar a zove se internet pa procitaj da je taj rat bio zavrsen 1945, tako da nikako noje Nemacka nikoga mogla pobediti 1946, osim mozda u fudbalu, a koliko vidim opet Nemci guraju nos u tudje drzave a svi znamo kako se to zavrsavalo u proslosti.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *