Србија

НАТО убице, домаћи квислинзи – НО ПАСАРАН!

Имајући у виду да је озваничена окупација Србије и да је председник велеиздајничким чином одобрио капитулацију, ПОКРЕТ сматра да је време за радикалније методе.

stop-nato-no-pasaran

Зато позивамо све честите грађане и родољубе да се прикључе акцији Покрета „Окупацијом против окупације“ и да учествују у Анти НАТО пикнику, односно камповању пред зградом Председништва Србије почев од 26. фебруара у 11.59 часова.

Тада ће активисти и симпатизери ПОКРЕТА поставити шаторе испред Председништва и различитим активностима и видовима протеста, а у складу са ситуацијом, вршити константан притисак на органе Србије како би се повукао овај срамни закон.

НАТО убице, домаћи квислинзи – НО ПАСАРАН!

Председник Покрета,
Томислав Ловрековић

Коментари (5)

 1. aleksandar sekaric sekira каже:

  pa hajmo svi aplaudirati,i oslobadjajucoj presudi,jurisicu,51 golobradi momak ,i niko nije odgovoran,patriotski,bravo srbijo,bravo tuzilastvo,neka ste zato podigli optuznicu protiv tigrova,,,,dignimo glas vise i tigrovi i vukovi,ista na m krv obilica venama tece,za isti krst casni i slobodu zlatnu ginuli,iste junake su pozatvarali,i dalje ce ,nasere ,jurisice oslobadjati,marionete cia-e biti…e zemljo nemanjica,obilica….brankovici kolo vode,,,dokle vise braco,dokle ce grobove svete drugova nasis pisati,,,ja kazem ,ne mi kazemo ne,,robijati,glavu dati,ali kleknuti,,NE…”obilicevi zavetnici”

 2. SIKIRA каже:

  nije NATO okopira srbiju nego titina deca i unucat oni zovu nato u srbiju

 3. srdjo каже:

  If this muslims control the central bank for transactions employment office, pension office and retirement pension institute and become lawyers, police and judges it`s over here.

 4. srdjo каже:

  muslimani da gi izadu na ramazan u strajk zakocice se celi zapad

 5. srdjo каже:

  oni su sami okupirani na zapad

Напиши коментар