Србија

Муслимански азиланти у Србији су терористи Исламске државе!

Ови мигранти су намењени Србији и, ако их пустимо пре зиме, они ће остати ту, рекао је Дејан Лучић, контроверзни српски писац и познавалац безбедносних прилика.

azilanti

Лучић тврди да најмањи део тих људи који пристижу долази из Сирије, како нам медији углавном представљају, и да је већина њих пореклом из Африке, те да су послати ту са циљем освајања Србије и то у договору са Западом, који плански гради „мађарски зид“.

„Они константно добијају новац из иностранства, а ми им као дајемо 5-10 евра дневно – смешно!“, рекао је Лучић, додавши да не би било лоше да се сви пријавимо као мигранти.

„У Београду данас чешће можете да чујете ‘Селам алејкум’ него ‘Добар дан’. Да ли треба неко да вас удари чекићем у главу да би схватили?“, запитао се Лучић, оценивши да српске власти веома олако узимају ово питање и да „држава спава“.

Ипак, иако су ствари, према његовој процени, веома лоше по нас, Лучић је завршио разговор у позитивном маниру, поздравивши гледаоце речима: „Осмех на лице, Србија је вечна док су јој деца верна!“

Погледајте каква је још сазнања Лучић изнео у разговору за једну локалну телевизију:

Напиши коментар