Србија

ИЗДАЈА! Напредњаци распродају тенкове, топове, хаубице, аутоматске пушке, митраљезе…

Министарство одбране, на чијем челу је Вучићев главни керамичар Братислав Гашић, јавно је огласило распродају наоружања и војне опреме, која је проглашена за „вишак“.

vucic-gasic-izdaja

Вучићев издајнички режим наставио је да распродаје војну опрему и наоружање Војске Србије, коју су започели ништа мањи издајници и профитери Тадић и Шутановац, одмах након 5. октобра 2000.

Александар Вучић, Братислав Гашић, Борис Тадић и Драган Шутановац би морали да одговарају за издају и свесно нарушавање борбене готовости Војске Србије!

Док Шиптари на Косову увелико формирају своју војску, издајничка Влада Србије по наређењу Брисела и Вашингтона, распродаје и уништава и оно мало војне технике што је преостало у ионако већ уништеној војсци.

Оглас за распродају оружја и опреме можете видети на сајту Министарства одбране:
http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=7762

Коментари (11)

 1. Ђорђе каже:

  Колико је недавно на Сурчину укрцано топова на највећи транспортни авион Антонов 124 и продато у Кенију?

 2. 124C41 каже:

  Мени је ово страшно, али још страшније је то што официри Војске Србије ћуте као пичке на ову издају и уништавање опреме зарад свог профита и угађању Западу у њиховим циљевима. Еј пичке официрске прочитајте мало Устав и законе Републике Србије, почните да радите по закону и помозите Србији и српскоме народу да се ослободи издајица.

 3. Cetnik каже:

  U neku ruku ne osudjujem ovo iako nisam siguran da je tacna informacija,nas narod nije ni svestan koliko Srbija ima oruzja,normalno da ce visak da proda ima ga u izobilju!

 4. Aleksa каже:

  124c41 sta ti to govori o toj vojsci? Da li si sa nekim pripadnikom VS pricao na tu temu?

 5. miki каже:

  sve to ide na kosovo taciju po nalogu amerike i brisela

  1. Лаки каже:

   Продају тенкове Т-55 који су избачени из употребе пре 10 година,оклопне транспортере М60 који су се користили 50-тих и 60-тих година,технички угломер УТ М 58-Х,совјетску ракету С-5 М која је прављена 50-тих година и која не може да обори ни једну модерну летилицу……На крају продају опрему коју је Југославија куповала од совјета и која технички неупотребљива бећ бише деценија

 6. miki каже:

  u maju na kosovu kom obojc a kom opanci 15 god.odese tenko vi iz srbije srbiji ne trebaju dacic miri i ukrajinu nema rata srbija samo ima mirobnjace vojnike stace srbiji tenjk rat je zavrseni braco srbi ima da slavimo pobedu

 7. igor d каже:

  Preko 250 tenkova se prodaje,pa za to se ne moze reci da je visak a ostalo da i ne pominjem…toliko tenkova je puno za svaku vojsku.Neznalice unistise sve a zaboravili su da je Hrvatska imala jak prodor u Bosni pri kraju rata upravo zbog predaje preko 80 tenk. krajiskih srba.A pitanje sta bi bilo da smo im predali 250.Ko nije sluzio vojsku taj ne zna koliko znaci jedan tenk u borbi,pa makar i nepokretan…sam zvuk i njegov prilazak ledi zile protivnickoj strani.Ma ovi bi prodali i rodjenog oca ali ipak se nadam da ce ostaviti makar one sa vojne parade.SRAMOTA!ovo je balkan i nikad se ne zna kad ce ti zatrebati puscica a kamoli tenk..

 8. Pavle каже:

  Za neke od ovih stvari ajde, neke su bas dosta zastarele, neke se menjaju modernijim, ali 127 haubica 155mm i 282 T55??? Pa jel ste vi normalni? Kontam da ce sad ovo da kupi neki Vucicev “investitor” u Zelezaru, pa ce ona “magicno” da procveta pretapajuci topove i tenkove. I za god dve je opet Vlada otkupuje za dolar.

 9. vera каже:

  nista strasno gospodo prodaje se zastarela tehnologija ali mene nesto drugo cudi zasto neprodaju dotrajala motorna vozila koja se raspadaju i koja su stara u proseku preko 25 god,pa da Vucic izdvoji automobile vladine koje hoce da prodaju VOJSKU bi podmladio voznim parkom i smanjio troskove opravki a moglo bi da podmiri trecina automobila koje vlada hoce da proda i to one srednje i nize klase.

 10. Иван каже:

  Људи ове хаубице и тенкови који се могу без проблема модернизовати као што је то Израел урадио и који их дан данас користи без проблема не треба ни под разно продавати! Т-55 и то 282 комада као модернизовани представљају СИЛУ! А наменска може то да уради! Па и пола од тога, да буде 141 модернизован, за овај део Јевропе ми смо СИЛА! Ово за хаубице је ЗЛОЧИН! Али ово па противавионце и бестрзајце је за ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ преки суд! ПА не може да обори авионе данашње али по терену је незаменљив!

Напиши коментар