петак, 31. 03. 2023.

ЕУ расисти нас уче људским правима!

Слика коју видите је настала у срцу Европе 1958. године у Бриселу. Да, баш у том Бриселу, који данас Србима држи „предавања“ о људским правима и лепом понашању! Баш у том Бриселу који одлучује о судбини Србије!

brisel-bruxelles-brussels

Ова девојчица је заточена у „људском“ зоо-врту који су „европљани“ направили 1958. године у Бриселу. У том „људском“ зоо-врту, болесни и изопачени „европски“ умови су затворили црнце у кавезе и понашали се према њима као према животињама у правом зоолошком врту, приказујући их посетиоцима који су уредно платили улазнице да би посматрали заточене црнце! Већина посетилаца је заточеној деци добацивала остатке хране, као што то раде животињама у зоолошком врту. Логор који су расисти направили и у њему заточили црнце доведене из Африке, назвали су „Црначка села“ (Negro Villages).

Данас, 50 година након настанка ове фотографије, овакви „европаљани“ нас уче људским правима и правилима лепог понашања! Ови „европљани“ који су идејни творци расизма оптужују нас да смо геноцидан народ! Да зло буде веће, Србија се одрекла Косова и Метохије само да би била део ове изопачене европске дружине, међутим „европљанима“ то није довољно и неће се смирити све док и Србе не затворе у овакве кавезе. Онда ће и нас приказивати, како то они кажу, као људске експонате у неком зоолошком врту за Србе!

Србија хрли у загрљај крвнику који јој жели смрт! Србија даје све само да „уђе у Европу“, Европу која је патентирала робовласничко друштво, измислила расизам, поробила пола света и побила милионе и милионе људи током колонизације!

Ако се питате како изгледа Луцифер, онда погледајте „изблиза“ како то раде „европљани“ из Брисела: http://en.wikipedia.org/wiki/Human_zoo
1 коментар

  1. Корнелиjе Кодреану

    Прави природни расизам jе онаj кад волиш своjу расу, не мешаш се са другим расама, али исто тако не мрзиш остале расе. Ово на слици jе западна будалаштина и нема везе са природним расизмом.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *