Досије

ЕУ расисти нас уче људским правима!

Слика коју видите је настала у срцу Европе 1958. године у Бриселу. Да, баш у том Бриселу, који данас Србима држи „предавања“ о људским правима и лепом понашању! Баш у том Бриселу који одлучује о судбини Србије!

brisel-bruxelles-brussels

Ова девојчица је заточена у „људском“ зоо-врту који су „европљани“ направили 1958. године у Бриселу. У том „људском“ зоо-врту, болесни и изопачени „европски“ умови су затворили црнце у кавезе и понашали се према њима као према животињама у правом зоолошком врту, приказујући их посетиоцима који су уредно платили улазнице да би посматрали заточене црнце! Већина посетилаца је заточеној деци добацивала остатке хране, као што то раде животињама у зоолошком врту. Логор који су расисти направили и у њему заточили црнце доведене из Африке, назвали су „Црначка села“ (Negro Villages).

Данас, 50 година након настанка ове фотографије, овакви „европаљани“ нас уче људским правима и правилима лепог понашања! Ови „европљани“ који су идејни творци расизма оптужују нас да смо геноцидан народ! Да зло буде веће, Србија се одрекла Косова и Метохије само да би била део ове изопачене европске дружине, међутим „европљанима“ то није довољно и неће се смирити све док и Србе не затворе у овакве кавезе. Онда ће и нас приказивати, како то они кажу, као људске експонате у неком зоолошком врту за Србе!

Србија хрли у загрљај крвнику који јој жели смрт! Србија даје све само да „уђе у Европу“, Европу која је патентирала робовласничко друштво, измислила расизам, поробила пола света и побила милионе и милионе људи током колонизације!

Ако се питате како изгледа Луцифер, онда погледајте „изблиза“ како то раде „европљани“ из Брисела: http://en.wikipedia.org/wiki/Human_zoo

Коментари (1)

  1. Корнелиjе Кодреану каже:

    Прави природни расизам jе онаj кад волиш своjу расу, не мешаш се са другим расама, али исто тако не мрзиш остале расе. Ово на слици jе западна будалаштина и нема везе са природним расизмом.

Напиши коментар