Свет

ДВОЛИЧНИ: Турци праве војску Косова

Турска подржава дијалог између Србије и Косова и верујемо да сви проблеми између ове две земље могу бити решени дијалогом, рекао је Јилмаз

Турска ће увек подржавати Косово, рекао је министар одбране Турске Исмет Јилмаз у Приштини где је разговарао са министром снага безбедности Косова Агимом Чекуом који је изјавио да је Турска до сада много помогла Косову на војном плану.

Чеку је, после разговора са Јилмазом, изразио велико задовољство улогом и подршком Турске Косову.

“Велика скупштина Турске усвојила је и један фонд из буџета за подршку Косову. Из овог пакета ће бити финансиран развој и опрема војним снагама Косова”, рекао је Чеку.

Напоменуо је да је Турска до сада много помогла Косову на војном плану.

“До данас се 150 младих са Косова школовало у војним школама у Турској. Тренутно 20 наших ученика треба да заврши школовање за пилота”, истакао је Чеку.

Јилмаз је истакао да ће Турска увек подржавати Косово.

“Турска подржава дијалог између Србије и Косова и верујемо да сви проблеми између ове две земље могу бити решени дијалогом”, рекао је Јилмаз.

Коментари (2)

  1. vitez каже:

    Ovo Srbija ako ima pameti trebashvatiti VEOMA OZBILJNO da se ne desi na jugu Srbije ono sto na Kosovu 350 000 proterano. Ocito tj vec jesu siptari naoruzani s svih strana od nato od turskog nato-a, tzv isilovi sigurno ce otvoriti jug Srbije kao ratnu zonu pa zastava velike albanije kaze otvoreno mi amerikaci napravti cemo veliku albaniju jer eto nas drzavljanin siptar ju je doneo u Beograd. Zato je Srbije najpametnije sto vise oruzja i Rusa u Srbiji pa makar i na kredit jer kad ovi izmisle sukob kasno je za odbranu a i zmislit ce ga kad odluce. PO meni srpki gerilci bi duboko trebali delovati na kosovu albaniji i u svakoj zemlji koja protiv njih ovid rat unistavati infrastrukturu banditskih zemalja jedino tako sprecis kad je rat malo tvojih mrtvih. Medutim posto je Srbija prodana ne znam hoce li uspeti uopste zadrzati jug Srbije jer prosecni srbin nece ratovati kad zna da ide u Hag

  2. Sone каже:

    A mi gledamo njihove serije,neide mi u glavu to.

Напиши коментар