четвртак, 2. 02. 2023.

Динкић наручио убиство Борке Вучић?!

Након што је говорио о најпрљaвијој тајни рата деведесетих, а коју крије садашњи министар финансија Млађан Динкићу, новинар Домагој Маргетић говори и о смрти некадашњег министра финансија Борке Вучић!

Истраживачки новинар Домагој Маргетић , који годинама уназад истражује шта је залеђина рата деведесетих и какве су проневере новца тада рађене, одређене информације добио је и од покојне Борке Вучић, која је годинама била министар финансија и директор Централне банке Југославије. Први пут је покојну Борку Вучић контактирао 2004. године, након чега су Борка и он обавили на десетине раговора. Последњи пут чули су се свега неколико дана пре него што је Борка Вучић доживела саобраћајну несрећу.

– Највише ми је криво што на дан њене смрти нисам сео у ауто и кренуо да се видим са њом, а требало је. Тог дана је и погинула. Требало је тог дана да разменимо папирологију и доказе. Мислим да је Борка све знала, али баш све. На несрећу, никада није успела да обелодани то што је знала. Једно сигурно знам, Борка се никад није окористила о државни новац  – рекао је Домагој.

Највреднији подаци и документа којима је располагала Борка Вучић били су они који су повезивали режим Слободана Милошевића и ТДР-а, односно криминалне радње зараћеног Загреба и Београда.

Иако су се неколико пута и срели, Домагој је Борки обећао да ништа од докумената неће објавити, све док му она не да одобрење.

– Ја сам Борки обећао да нећу износити у јавност ништа од докумената док ми она не да одобрење. Хтела је да темпира тренутак у којем ће ми дати „интевју живота“. Тај интервју обећала је мени, и 2009. године ме је коначно и окренула и рекла да је одлучила да ми све чињенице изнесе на видело. Предложио сам јој да интервју одложимо за који дан, и да ћу ја 1. августа доћи у Београд, када ћемо се и видети. Тај разговор је био и наш последњи -додао је овај новинар.

На ауто-путу Београд- Ниш, 1. августа 2009. године, Борка Вучић погинула је под још неразјашњеним околностима. Возач аутомобила у којем је Борка Вучић погинула, Дејан Благојевић, рекао је да је када је прешао ОМВ пумпу код Лапова, на аутопуту Београд-Ниш , нешто пукло, а аутомобил се након тога преврнуо више пута, услед чега су сви путници, и погинули и повређени , испали из аутомобила. Иако је службена верзија смрти Борке Вучић до данас остала та саобраћајна несрећа, детаљи ове несреће никада нису до краја истражени и разјашњени, јер је очито многима у Србији, али и Хрватској, Македонији, Црној Гори и САД-у највише одговарала управо чињеница да Борке Вучић више нема. Борка Вучић, сведок многих балканских трансакцијских договора и послова, коначно је заувек ућуткана“, говори Домагој за Комету онлине.

Она је према речима Домагоја била аутентичан сведок тог времена инсајдер који је због своје жеље да и јавно проговори о малверзацијама тог времена Србије и Хрватске заувек и ућуткана.

Ћутање Борке Вучић осигурало је и политички напредак и дугогодишње постојање на политичкој сцени Србије, између осталих, и бившег потпредседника Владе Србије Млађана Динкића.
5 коментара

  1. zoran

    To nije nikakva tajna da je ubijena. Ubice su vjerovatno britanski obavjestajci, jer im je specijalnost “saobracajke”. Sjetite se ministra odbrane iz DSS-a koji je prije nje imao saobracajku:naletio dzipom na psa, pa ga pas zbacio sa puta u jarak. Jedva prezivio. Onda se sjegite princeze Dijane…

  2. Desanka

    Moje lično mišljenje je da Srbija za vrijeme rata ma ko god da je bio predsednik nije mogao da se služi krađama i proneverama jer je odbrana od agresije toliko skupa da se nije moglo krasti.Znam da je svaki dinar od Dafiment banke i jezdimira otišao za nabavku i proizvodnju oružja za vojsku i pripreme jer rata bi bilo hteli mi to ili ne jer je on mnogo pre bio planiran i zato su se nudili nenormalni uslovi koji se nisu mogli prihvatiti.Svo zlo dolazi u zaveri i petooktobarskim pučem i sava dešaanja su već odavno mnogima poznata.Da bi se oprali mešetari pravi se mnoge kamuflaže i konstrukcije za naivne.Sramota onaj ko je spreman da dade svoj život za svoj narod i otadžbinu taj se ne bavi lopovlukom i raznim kriminalnim radnjama pa je tako i svakom slepcu jasno šta su inkostruisane laži.Borka Vučić sigurno bi rekla istinu koja bi otkrila svu pozadinu novih usrećitelja države i naroda.Grozno!!!!!!!!!

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *