Србија

ДАЧИЋ: Небески народ треба спустити на земљу!

Премијер Србије Ивица Дачић написао је колумну за амерички „Фајненшел Тајмс“ у којем је говорио о садашњем политичком и духовном тренутку Србије. Дачић каже како се сада након почетка решавања косовског питања треба посветити оправку привреде.

– Ја сам свој сан имао. Нормална, пристојна, уређена, стабилна, богата Србија. Србија у Европи, и Европа, с њеним вредностима, правилима и системом у сваком српском селу, истиче Дачић, и наводи како он и Александар Вучић, потпредседник Владе, „имају сан“ о модерној Србији.

Око најболнијег питања Косова Дачић је написао како је кренуо у решавање тог чвора уверен „да немам право никога да лажем“.

– Ни људе у Србији, ни партнере у међународној заједници. Србију, чија је већина становништва још до јуче сањала о „небеском царству“ и за које је Косово само срце тог мита, требало је, веома брзо, спустити на земљу. Зато сам отишао на разговор са човеком с којим сам, пре неких десетак година ратовао, пише Дачић.

Требао сам, наставља Дачић, да покажем народу који живи у миту да Хашим Тачи није никаква „апокалиптична аждаја, стара змија“ која је насрнула на наше небеско царство, већ обичан, овоземаљски човек, противник, али не митски, него политички, са којим се може и мора разговарати.

У новој, земаљској Србији, морамо се посветити оним суштинским, животним питањима. Економија је, од њих, број један, поручује Дачић те додаје како Србији треба производња, иновације, конкурентност, извоз, раст запошљавања и нулта толеранција према корупцији.

Коментари (3)

 1. 124C41 каже:

  http://www.vaseljenska.com/misljenja/realne-mogucnosti-srbije-da-se-upotrebom-sile-povrati-kosmet/

  Мој одговор на 5 питања:
  1. На КиМ-у нема 1.450.000 становника него 800.000 зато што масовно напуштају територију и иду назад у албанију због разбољевања од утицаја радиоактивних супстанци од НАТО бомби.(Има много албанаца који долазе са КиМ у БГ на ВМА да се лече)
  2. ОВК-а борце спречити тако што више ангажовати људе из БИА-е,ВБА и ВОА који би ликвидирали у тајности све оне борце за које се зна да се крију међу цивилима, претворити српске тајне службе у ноћну мору за ОВК-а, као што је израелски МОСАД за палестинце.
  3. Направити руску војну базу у којој би било стационирано 5.000 до 8.000 руских војника, са свим могућим наоружањем којим располажу.НАТО би онда морао да ћути…
  4. Ојјачати наше медије(РТС претворити у нешто слично као Раша Тудеј, а б92 и остале медије погасити)
  5. Одвојити 3 до 4 милијарде евра за Војску Србије, наоружати и опремити добро 150.000 војника и 1.000.000 резервиста,вратити одслужење војног рока на 1 годину, а све старе касарне претворити у високо технолошки развијене базе, сво старо оружје ремонтовати, купити нешто домаће и нешто руско,кинеско и итд.

 2. Корнелиjе Кодреану каже:

  Само да се врати Воjвода из хага да вас све почисти бандо издаjничка

 3. реф ум лекс каже:

  сачувај боже, свашта!
  рекао бих да прије ти западни злочинци знају шта значи израз ‘небески народ’ него што то даје до знања дачић да зна! на небеске законе помишља и главни злочинац запада који сједи у ватикану, без обзира колико себи давао слободу због које стрепи од бога.
  све у свему, дачић неће излијечити србе од небеске лоцираности, напротив, он га под даљинским управљањем злочинаца са запада враћа оном најдубљем тумачењу у које као у вријеме косовског боја иду они на које се највећом силом оборио овоземаљски ђаво. за чудо, српски народ се није надао поновном орфејевом путу, преварио се у лице ђавола, сами бог зна кад ће се вратити на свјетло дана!!!

Напиши коментар