Србија

Дачић је рђа од човека, Николић је све изневерио

Обраћање српској јавности и писмо Додику Нићифора Аничића, председника друштва српских домаћина

СРБИ, да ли видите да Вас вође које доведосте на власт воде у понор без дна? Да ли сте приметили, запамтили у предизборној кампањи шта су вам лидери обећавали?

Није први пут да једно причају а друго раде. Између њихових речи и дела стоји провалија – провалија у коју се урушавају наши национални и државни интереси, све оно што су стварале генерације Срба.

Подсећам вас на Дачића, шта је обећавао, а шта сада ради.

Понављам вам шта сам о Дачићу рекао почетком маја прошле године, пред парламентарне изборе у интервју листу Геополитика:

„Несретник и несрећа српског рода. Чланство СПС је патриотски опредељено. Они су гласали, мислећи да гласају за једну патриотску партију. Међутим, Дачић је изневерио своје бираче, и на притисак страних, западних, амбасадора, променио политику и омогућио формирање Владе са Борисом Тадићем и Демократском странком. Данас је опет Дачићев речник пун патриотских фраза и речи. Велика је вероватноћа да ће он опет, по наговору западних амбасадора, бити тај појас за спасавање Тадићу и демократама. Није довољно да се само српски прича, него и да се српски дела и понаша“.

И сада вам кажем: Дачић је рђа од човека, којем треба забранити ма где јавно да се појављује, а камоли политиком да се бави. Њега морамо довести на суд за сва прљава дела, а поготову што је пљунуо на Српство заједно са Тадићем, и тиме нас обрукао пред целим светом.

Тома Николић и његови сарадници су ме разочарали и нанели бол мојој души. То им никада не могу и не смем опростити.

Вође су се бориле за власт, а кад су добиле власт, не знају шта да раде – како да зараде паре за пензије и плате. Боје се да не крепају од глади. Зато се понизише и нама одузеше образ, и нашим прецима, пред пропалом Европском унијом.

Eвропска унија је свакако пропала, и ускоро свака држава чланица ове несрећног савеза мораће сама за себе од нуле кренути. Не видим како се они у Европској унији могу спасити. Али, то ме мало и интересује.

Николић је изневерио све. A поготову када сам видео у афричким новинама да се извињава за Сребреницу, грозница ме уздрмала. Постидео сам се коме сам дао глас.

Несретник заборавља српска страдања која нико не помиње… Коме се то увлачи под реп, срам га било! Због тога му отказујемо сву подршку и послушност.

Донео сам одлуку да позовем све српске домаћине, како у Србији, тако ван Србије у целом свету, и заклећу их свим српским светињама, да се прикључимо Србима са Косова и Метохије, који су доказали да су патриоте, да их подржимо и да са њима оснивамо нову Скупштину и нову власт.

Писмо председнику Републике Српске Милораду Додику

Стид ме што је Николић браћу преко Дрине назвао Босанцима

Поштовани господине председниче,

Пишем Вам као уваженом човеку, угледном српском лидеру и одлучном борцу за српске интересе. Дубоко сам несрећан због наступа председника Србије Томислава Николића на БХ ТВ и његових несрећних изјава.

Зар и он да прихвати подлу оптужбу за наводни геноцид у Сребреници, и не споменувши на хиљаде Срба који су пре тога страдали око те исте Сребренице!

Срамота и издаја! Докле више, и у име кога се понижавају наши владаоци?

Сваког поштеног Србина са десне стране Дрине стид је што је своју браћу, па и Вас лично, назвао обичним Босанцима! Знајте да српски народ не мисли тако.

Срби су сви једно, ма где били у свету, а у овом моменту најизворнији и најчистијег образа баш у Републици Српској, и оно мало мученика што је остало да се бори на Косову и Метохији!

Истовремено, честитам Вам на вашој мудрој и промишљеној реакцији после Николићевог несрећног иступа.

Наши непријатељи би једва дочекали да се српске вође заваде и разиђу. Не дајте! Имамо разлога да се још увек у Вас надамо!

Нека Вам Бог да здравља, мудрости и снаге да истрајете у свесрпској борби за слободу“.

Коментари (1)

  1. slavko каже:

    nikolic i vucic i dacic nema tu borca ni coveka samo vreca govana ali ipak ih birajte opet

Напиши коментар