Србија

ПУКОВНИК НИКИЋ: Председниче Николићу, ослободите хероје, обећали сте!

pukovnik-slavko-nikic

П Р Е Д С Д Н И К У

Томиславу Николићу

М О Л Б А

Господине председниче, молим Вас, да испуните предизборно обећање!

Извршите ревизију свих оптужница и пресуда којима су српски ветерани осуђени на вишедеценијске затворске казне, без матерјалних доказа, а уз лажно сведочење људи, који су поред осталог, опљачкали Србију, о чему постоје матерјални докази. То очекујем од Вас, сигуран сам да располажете подацима о надолазећој опасности по народ и државу. Они који су неправедно утамничени, могу да дају огроман допринос у заустављању и неутралисању тог зла. Показали су да могу и знају да се боре за свој народ и отаџбину. Радили смо то заједно, сећам се, сећате се и Ви. То смо радили кад год је требало!

Подсећам Вас да су њима пресуде изрекле судије које нису примљене у адвокатску комору Србије уз образложење да су НЕДОСТОЈНИ. Ната Месаровић је носилац титуле НЕДОСТОЈНА. Уз помоћ лажних сведока, таква каквом су је окарактерисале колеге, изрекла је доживотне робије херојима који су волели и воле Србију, за разлику од ње.

Ради се о генералу Радомиру Марковићу, пуковнику Милораду Улемеку, п.пуковнику Звездану Јовановићу и осталима. Неби ваљало да неком другом падне на памет да их ослободи мимо устава и закона. Та идеја већ постоји, родила се и расте.

Спречите је да порасте и ојача толико да се неће моћи контролисати. Само Ви имате законску могућност да то урадите. Ако се ревизијом, за некога утврди да је радио незаконито и на штету народа и државе, нека му буде суђено, пред ДОСТОЈНИМ судијама, уз матерјалне доказе и часне сведоке. Тек тада ће правда бити задовољена.

За сада су задовољни само непријатељи Србије и лопови који себи наденуше „титуле“ тајкуна и лажних патриота!

УРАДИТЕ ТО, ОБЕЋАЛИ СТЕ!

Извор: Фејсбук профил пуковника Славка Николића

Коментари (1)

  1. Aleksadar каже:

    tako je druze pukovnice konacno da se neko brine o veteranima

Напиши коментар