Србија

Боже! Спаси нас од издаје, идиота и будала!!!

Пише: Томислав Црнојевић

Наслов овог текста и сам његов почетак није новинарски, већ – људски!
…То је реакција здравог разума на безумне глупости и огољену лаж. Јаук људске свести, пониженог човека и слуђених људи.
…Они који се тако не осећају, сместа нек престану са даљим читањем – није за њих писано!
Њима, неминовно, следује лудница на коју свако нормално људско биће никад неће пристати!

Томислав Црнојевић

Ивице Дачићу, битанго, смрдибубо, гњидо, вашко и изроде српски, недостојни недостојниче, блазирани лезилебовићу, фуњави фуксоиду, ментални крампусе и муко Исусова, крвава!!!
…О, ујдурмљивче, ујдурмљиви – зашто нам пуцаш у уста тако немаскиран и тако ужасавајуће огољен?!
Зар се, заиста, Бога не бојиш и људи не стидиш?!!!
Молим те, кажи нам, ако још само један промил људскости лежи у теби – зашто си утеко из оне ружне бајке о Ивици и Марици, која нам је од малена терала сузе на очи?! Зашто си побегао из те дечије литературе и напрасно ушао у животе нас одраслих, да нас плашиш по кућама и лажеш по хектолитру проливене српске крви?!
…Маа, који си ти „Диоген“ из бурета, кад си недостојан да ланеш било коју људску и честиту реч?!!

Два сата сам размишљао, пре него сам и започео овај текст, којим речима почети?! Знам, ово што пишем читаће много људи!
Читаће више и мање образовани, људи са више и мање животног искуства, читаће они склони дубљем размишљању и они којима је површно промишљање ближе.
Читаће људи на високим државним положајима, или бар њихови прокури задужени за денунцијажу – а читаће и честити људи из народа, интелигентни и паметни, смирени и разложни, људи логике и свесног просуђивања.
…Знам, ово што пишем читаће наши и „њихови“, читаће моја својта – али, богами, и издајничка „кохорта“!
…Ово што пишем, биће једном написано, једном изговорено – и више непорециво! Кад једном на интернету остави свој траг, тешко ће више бити брисано!
Знам, најлакше је опљунути човека и гађати се празним речима – посебно кад то ништа не кошта пљувача и опскуратора!

Ивица Дачић, вицепремијер издајничког српског режима, решио је по сваку цену свог згаженог образа да се појави на свим насловним странама, свих плаченичких антисрпских медија који тренутно излазе у одумирућој Србији.
Зажмурио је на оба ока, па погодио ко прстом у гузицу! Тај човечуљак у преднацрту и (не)човек по свом духовном одређењу одлучио је, на своју руку, да остави траг своје важности у пустињском песку националне издаје – па нек кошта шта кошта!
Рачуна гусан – „…Срби су кокоши, можда и не примете да их лажем?!!“
…А Срби ко Срби – не би били Срби да се могу превести жедни преко воде!
Ивице Дачићу, поздравио те покојни Добрица Ћосић и поручио ти да се не китиш туђим перјем!
…Даа, синоћ ми је ушао у сан и рекао да ти пренесем – „…Нек те буде срам!“

…Али, знам и то да је свако одговоран за оно што ради. Ја, на пример – ја сам одговоран за своју јавно изговорену реч и ако се докаже да је неосновано прљава, да је неаргументовано увредљива и заснована на личном, глупом, анимозитету без основа; онда сам дужан и да сносим консеквенце! Дужан сам, пред Богом и људима, да се јавно извинем или чак евентуално и на тежу „социјалну казну“!
…А ти си, Дачићу, у истом том случају, одговоран за спровођење своје безумне политичке воље!

…Одговоран си за издају, ако издајеш! Одговоран си за манипулацију људима, ако њима манипулишеш у циљу личне користи, а њихове несреће!
…Ти, као политичар од утицаја, и ја као писац са маргине овог људског друштва и неутицајни новинар иза чијих текстова неће да стану чак ни многи лажни патриотски сајтови, а камоли било који дневни лист у Србији; дакле – ти и ја као такви, нисмо на истом тасу код Бога, али ни код људи. Твоја одговорност је већа, тежа, значајнија и неупоредиво последичнија од моје!
Па, ако је све то тако – хајде да скинемо рукавице и пред читавим светом укрстимо аргументе. Ја – своје обрамбене, осуђивачке, пљувачке, дисидентске, аргументоване и чињеничне!
…А, ти своје – ћифтинске и кукавне, ситносопственичке и малициозне, политикантске и претворне, камелеонске и дијаболичне, тупе, глупе, нерезонске и луцпрдне; једном речју – издајничке!

* * *

Србија у овом часу живи један од најгорих могућих симулакрума током своје древне историје. Од памтивека су се Србима свакојаке гадости дешавале, али толико политичке аутодеструкције још никада није забележено – или је она избрисана из нашег колективног сеђања?!
У сваком случају, ми данас живимо по плану застрашујући наметнуте свакодневице и фрапантних лажи које нам се пласирају као „ударне вести“. Тако, српски медији ових дана оркестрирано и зомбијевски телале и вриште на уво потируће српске свести да је „главна вест дана“, „ударна вест“, „вест свих вести“, предлог потпредседника владе Србије, Ивице Дачића, о трајном и једином најцелисходнијем могућем решењу поделе Косова.
Па, онда, славодобитно наводе његово ингениозно „филозофско“ решење – „…Да обезбедимо своју српску православну баштину стварањем самосталних манастирских заједница, по атоском моделу у Грчкој.“

Добрица Ћосић у својим дневничким записима, на страни 108. бележи следеће:
– 14.јуни.2004. –
„…Посетио ме лорд Овен. Разговарали смо два сата. Изложио сам му и предлог за примену „атоског модела“ у Грчкој за српске манастире, којима би се претходно вратила земља и шуме које су им национализоване. Лорд Овен у начелу прихвата мој предлог…“
…И још на неколико места, Ћосић, у својој књизи помиње то Косовско решење по „атоском моделу“ – што јасно говори о томе да је овај данашњи, „оригинални“, Дачићев предлог чисти фалсификат и присвојена туђа мисао. „De facto i de jure“ – то је безочно украдена идеја!

Наравно, како то већ иначе бива код свих заклетих плагијатора, ловокрадица и свих осталих могућих и немогућих „крадица“, Дачић нехајно свима даје до знања како је то његова оригинална идеја; па се још и вербално буса у груди!
„…Називају ме издајником, а нисам чуо никога да је предложио било које друго решење. Осим овог мојег предлога, ниједна странка или било који други политички и друштвени чинилац није изашао са конкретном идејом.“
Читајући те непојамне гадости, не могу да верујем у то што сам прочитао, па тражим друге изворе информација. И где год зауставим поглед – исти смрад, само друга хрпа гована!

Опет читам, у неким другим новинама, а као да је све те текстове писала једна те иста дновинарска рука – видим, опет хвали своје високоумно идејно ауторство предложеног решења за вековни српски проблем.
„…То је мој предлог који је заснован на жељи да Срби нешто добију. Ако желимо да Срби и Србија нешто добију, времена је све мање!“

…И, сви писани медији у Србији, овог тренутка који траје већ неколико богохулних дана, шизофрено преносе ту бестидну лагарију Ивице Дачића, којом по налогу својих издајничких ментора настоји још више слудити преостали део српства, онај део мислеђе популације који није још потпуно слуђен и ментално дотучен.
И не само да све то домаћи медији преносе у најбизарнијем могућем облику, већ то чине и кампањски оркестрирано – да ефекат буде громогласнији и јачи!

„…И, Русија ће подржати идеју о разграничењу Косова, ако она буде званичан став Србије“ – вришти овај политички сноб у разгласне канте свих електронских и писаних медија. А страна штампа помпезно преноси, као да се родио нови српски „Кисинџер“!
У Србији мук! Сви ћуте и слушају ову гнусоидну којештарију! И док земља у земљу пропада од стида – Срби из своје голе коже све масовније излазе у вражју матер свог изданог бића!
…Мало му је и то, па још досољава да би тај дегутантни залогај немислећи људи што лакше прогутали: „…Подсетићу васкаже он, на речи председника Русије, Владимира Путина, да је за Москву прихватљиво све што је и за Србију. Па, ако донесемо неку одлуку која ће бити званични став Србије – Русија ће бити уз нас, али и многе друге државе.“

Др Јелена Гускова, угледна руска историчарка, експерт за Балкан, велики познавалац српске историје и милион пута већи пријатељ Срба и Србије од свих њених актуелних политичких издајника и крвопија, без длаке на језику говори о ономе о чему српски политички конвертити бесрамно ћуте.
Ево шта та честита жена каже о нашој окупационој власти која је цео свој народ стрпала у бизарну свакодневицу која се зове – „Народ гладује, а елита се радује“!
„…Путин не подржава Вучића, већ му само жели срећу на путу којег је одабрао!
…Кремљ, једноставно, не може у лице да му каже да га не подржава. Руска спољна политика следи једно своје правило – она подржава, искључиво, владајуће структуре у Балканским земљама – а, не опозицију! Дакле, само легитимну и званичну власт сваке државе!
…Међутим, то „званично уважавање“ не значи да је „Москва“ аутоматски сагласна и са званичном српском политиком. На жалост, то се у српским медијима често злоупотребљава!“

О, виии, разумни људи којих у Србији још хвала Богу има – хајде да заједно проанализирамо и утврдимо степен бестијалности тих бесрамних изјава, „шефа српске дипломатије“, како га званично ословљава и тетоши огромна већина српског „дновинарства“.
Маа, није тај непоћуд рекао ништа важно и епохално да би било вредно толике медијске халабуке, ствар је исувише прозаична за сваког оног ко мисли својом главом и поседује макар делимично образовање.
Госпођа, Јелена Гускова, доктор историјских наука, жена која годинама прати наше српско постраданије и цео овај „Балкански суноврат“; која је осведочени пријатељ Срба и Србије, већ годинама нам поручује најбаналнију истину: „…Русија је увек говорила да је Косово и Метохија српска територија и да је Србија одговорна за све што се на тој територији ради. Ако ви одлучите да спроведете независност Косова – Русија ће то прихватити.“

Према томе, овај српски квазидипломата није рекао ништа оно што већ нисмо знали и сами.
Али, он то и не говори! Овај политички пајац свесно манипулише перцепцијом обичног човека и акценат ставља на погрешно место. Наиме, он игра на карту како је „…ето, и Путин за признавање Косова!“
…И славодобитно рокће: „…Ето, браћо Срби, шта ћете сад кад је и Путин за поделу Косова?!!“
…Ма, битанго искариотска – нису ни Путин, ни Русија, за поделу Косова!!!

Они, само, нису Америка и максимално уважавају суверенитет државе Србије! Играш подло, крволочно и провидно, Ивице Дачићу, изногуде проклети!
…Уосталом, не признаје Русија Косово за шиптарску државу – па тиме да пере вашу политичку савест, српских издајника. Већ, Русија јасно каже: „…Ви сте газде у својој кући! Па, ако се ви сами одрекнете свог поседа, своје куће и ливаде, своје дедовине и државе – ми ћемо вас у томе потпуно подржати. Јер, што би ми Руси гинули за вашу слободу, када је вама драже бриселско ропство?! Што би се ми, Руси, тртили у прве борбене редове да бранимо вашу земљу – ако је вама лакше да живите без своје државе?!“
Дакле, порука је јасна и за оне с најнижим коефицијентом интелигенције. „…Господо, Срби, ако ви нећете да Косово и Метохија остане ваша – ко смо ми, Руси, да се противимо вашој слободној вољи?! Ако ви немате воље за животом, не можемо ни ми Руси живети за вас!“
Да! То је суштина! А није у томе да Путин и Русија стоје иза косовске поделе – како то покварено покушава да представи Дачић, сви Дачићи га живог изели, дабогда!!!

Међутим, овде дну људског дна још увек није крај!
…Јер, зло и глупост немају граница. Тако и нељуди у људима, не умеју да се зауставе у својој стрампутици и понору – у свом бесконачном потонућу онечовечења!

Да ли се ико од нас запитао – зашто сваког јутра свиће нови дан?!
…Сигурно не зато да би ми, обични људи, добили нову прилику за новим и неукаљаним животом; већ зато да нам политичке хијене изнова кљују по мозгу и души, настављајући тамо где су претходне ноћи стале!

„Превлака“ или рт „Оштро“, питање је сад!
…Међутим, тај тренутак садашњости кратко је трајао, и ових 100 хектара камене хриди добио је благослов лажне „међународне заједнице“ – и остао „Оштро“, јер ко ће коме – ако не свој своме! Дипломатија „свете столице“ и њене мафијашке „смрдљиве рукавице“ утицала је на то да се смире страсти између Црне Горе и Хрватске, тако што ће та стратешка кота бити продана „испод жита“ – зато је Хрватској остала територија, а црногорским „јуначким издајниима“ припао новац укњижен на банковни рачун неименованих црногорских хуља и пробисвета, аутокефалних бандита и поганих одрода и несоја!
Иначе, „Превлака“ је у време распада Југославије била недефинисана територија, на коју је легитимно право полагала Црна Гора и у свим ратовима поражена Хрватска, што јој није сметало да и овога пута изађе из своје историјске срамоте као каобој са црногорским скалпом у рукама. А, тако ти је кад имаш племенског врача „папу“ за крштеног кума!
Дакле, за ту „недефинисану територију“, Хрвати су били спремни на рат са Црном Гором до самог истребљења. И то је за лажну „међународну заједницу“ било легитимно, без обзира што је то полуострво географски и стратешки део саме Црне Горе, и одувек је припадало оној страни која је у свом поседу имала Бококоторски залив.
Најзад, у чему је поента овог текста?!
…Па, у томе што је за профашистичке власти Европе, Енглеске и Америке легитимно све што је против Србије и православља. Тако, Хрвати имају право да се боре на живот и смрт због 1,5 квадратног километара голог камена за који мисле да им припада, а Срби немају право да бране својих, неотуђивих и плодних ,11.000 квадратник километара!
…И то се, данас, у свету зове „међународним правом“?!!

Када Срби своје интересе бране, аутоматски се прикују за стуб срама и обележе најгрђим именом?!
Па, могуће је зато што су протетстанти и католици наши вековни агресори и крволочни предатори сваке људске слободе. Они, као Божији отпадници, чврсто верују да су једино они господари овога света, а не Господ Бог са Својим моралним и космичким законима!

Зато, власти државе Србије, ма колико у овом тренутку наступале издајнички и злонамерно према српском народном бићу, и ма колико служиле окупаторским интересима Лондона и Вашингтона, у овом тренутку неповољних политичких околности по Србе и Србију, морају замрзнути сваки преговарачки статус у вези решавања Косовско-метохијског питања!
Морају!!!
…Морају, јер то није њихова лична ни страначка дедовина!

Станио и Олио, српског, загробног живота!
„Ивица Вучић“ и „Александар Дачић“, у улози српских политичких перветита – упарложили се у српство као најгора могућа национална трагикомедија.
…То је оно кад се читавог свог века смејеш туђим глупостима, а онда пред крај свог живота горко заплачеш – јер, схватиш да је твоја глупост ипак била највећа!

…Морају, јер нигде не пише да се „Косовско питање“ мора решити баш у овим пасјим временима која су дозлабога неповољна за Србе и њихов опстанак!
Преговарачки статус о Косову и Метохији неопозиво мора да се замрзне, да би се сачекале повољније политичке прилике у „светској кухињи“ – а које су у овом часу брутално фрустрирајуће по сваки здрави разум!
Ови српски политички апатриди умислили да су баш они Богом дани да реше све наше животне проблеме – па, одлучили да нас сатру преко ноћи и истребе сав народ!
Уобразили су да је Господ баш њима дао тапију да реше Косовску голготу, њима који двадесет година нису у стању да направе ни ауто-пут од Београда до Новог Сада.
Та неспособна каста политичких дебила не уме да реши баш ништа што није у њиховом личном интересу.
Али, зато су чврсто решили да реше питање Косова и Метохије, тако што ће га се одрећи на све могуће начине.
Нее, Дачићу! Немаш ти више права од мене и обичног света „с улице“ да нудиш народу своје политичко решење за Косово и Метохију!
Ниси ти паметнији од нас!
…Ниси ништа разумнији, нити поштенији од нас! Ни важнији, ни значајнији!
Ниси ни интелигентнији, ни луциднији!
Нити је твоја реч мудрија од народне памети!
…Али, јеси покваренији, бестиднији и злонамернији – то ти сваки честити човек признаје!!
Узалуд се курчиш са својом „америчком демократијом“ која негира свако наше народно мишљење у вези српског опстанка и српске државе!
Сети се оног старца из нашег филма „Ко то тамо пева“, оне крхке старине што је викала јачем од себе: „Овуда нећеш моћи“!!! „…Нећеш моћи преко мојег орања“!
…Е, ни ти нећеш моћи проћи са својим издајничким предлогом, па макар он био и од Добрице Ћосића!

Владимир Владимирович Путин, на Минхенској конференцији о безбедности још 2007. рекао је оно од чега данашњи српски издајници на власти упорно окрећу главу: „…Сви смо сведоци да „Међународно право“ не штити интересе малих држава. И желим још једном да подвучем – ми сматрамо да је подршка једностраном проглашењу независности Косова неморална и противправна.
…Све време нам говоре да је Косово посебан случај – а, то је лаж! Нема ту никаквог „посебног случаја“, и сви то веома добро знамо.
…Зар вас, Европљане, није срамота да са таквим двоструким стандардима приступате решавању истоветних питања у разним регионима света?!!
Четрдесет година постоји, фактички, независна Република Северни Кипар. Зашто њу не признате?!
Ни у Шпанији људи не желе да живе у истој држави. Па, подржите онда и тамо! Велика Британија се 400 година бори за своју територијалну целовитост у односу на Северну Ирску. И, шта?! Зашто не подржавате Ирску?“
…Да! Владимир Владимирович Путин је тако говорио још пре десет година – а, тако говори и данас!
Међутим, то српским политичким лешинарима без срамоте и стида не смета да кривотворе ни историју, ни садашњост. Они, ти „Дачићоиди“ и Ништароиди, бестидно говоре како Путин сада подржава независност Косова!
…Да је и „Б“ од Бога у Србији – на бандери би висили!!!

Није српски народ тиква без корена и неће дозволити да проблем Косова и Метохије решавају они који нису способни да реше ни своје, личне, животне проблеме!
Ако га нисмо решили до сада, не морамо ни сада! Нек стоји и чека нека друга времена, времена у којима ће крепати Америка, а проклети Лондон однети враг!
Даа! Нек чека! Леба не тражи!!!

То је једино „Божије решење“! Једино правно! Једино правично и једино праведно! И мора бити, једино могуће!
Ако неко некоме, насилно или ненасилно, уђе на имање и приватни посед, као што су Шиптари и Албанци минулих деценија запоседали српску територију и тло државе Србије, онда нема тог „међународног закона и права“ који узурпацију тог поседа може легализовати на било који могући начин!
За Косово и Метохију нема ни једног другог прихватљивог решења, него да буде и остане српско – у целости!
Јер, свако друго решење пут је ка потпуном нестанку српске државе и Срба као народа. Ево, лешинари опет надлећу над нама, што и није први пут у нашој историји. Сулејман Угљанин већ гласно лаје, тражи стару Рашку да се одвоји од Србије. Сања о држави Санџаку, заједно са „ујка Семом“ – поцркали дабогда!!!
…А, и Ненад Чанак, та руина од хомосапиенса, нестрпљиво чека да Србију оглођу Шиптари на Косову и Метохији и муслимани у Рашкој области, па да се он експресно кандидује за председника државе Војводине!
Зар сви то не знамо или се сви, само, праве луди?!!

Оног часа, ако би се и ставила тачка на „Косовско-метохијско питање“, чак да се Шиптарима, хипотетички, и начине сви могући и немогући уступци – истог момента било би настављено даље растакање Србије као државе?
Зар је могуће да српски властодршци, ма колико корумпирани били, не виде у којем правцу иде ова наша пропаст?!
Зар је могуће да поред толико испољене мржње према Србима и Србији, од стране те злочиначке западне алијансе, постоји још неко нормалан ко тим геноцидним варварима било шта може да поверује?!!
Запамти и ти, Вучићу, душо продана и ПРОКЛЕТА!
…О, ти, гувернато Дачићева!

Шта год да учиниш на штету Срба и Србије, како год да се увучеш својим послодавцима у гузицу – било сногу или наглавачке; њихове уцене никада неће престати!
…И оног часа чим Шиптари добију Косово и Медтохију, тражиће Ниш и источну Србију! То им је следећи корак, неминован и параноично логичан унутар њиховог манијакално менталног склопа расуђивања!

Мржња протестантског и католичког Запада према нама је бунар без дна! Не зато што је она ирационална, већ напротив!
„Запад“, ма шта год значила та проклета фразетина што смрди на невину људску проливену крв; тај Свеубица нашег живота, никада неће да се помири с тим да се Србима дозволи остварење њиховог личног идентитета и право на живот достојан човека!
Интерес тих антисрпских крвопија одувек је био у супротности са сваким нашим личним интересом, као и са сваким оним који није њихов. Они, напросто, тако биолошки функционишу – они злочиначким роптајем дишу!!!
Те католичко-сатанске и протестантско-угњетачке наказе одбијају сваки компромис са Русијом – јер, они не могу ни да појме један нормалан суживот са Словенима и осталим светом. Они не могу ни да замисле такво стање свести у којем не би кидисали на остатак људског рода који не припада њиховој безумној филозофији „уништења других“!

Не, овој теми се не назире крај. Ако су Срби у својем веку већ толико пута надживели сваку своју „Крваву бајку“, преживеће и ову вашу „Проклету авлију“ и још проклетију издају – и све те лажи с којима нас живе сахрањујете!
Само једно знајте – кад нам свима поскидате главе, ваши пријатељи са уклете Темзе и проклетог Хадсона узеће и вашу!!!
И, биће поштено – не може издајничка копилад надживети издане!
…То неће дати Бог!!!

А неће вам Бог дати ни да владате још дуго, нити да просипате над нама то своје свирепо антиполитичко безумље!
…Јер, ви сте амбасадори овоземаљског луциферијата, одљуђене авети греха и скандала!

О, молим те, Боже – спаси нас од пропасти!
…Спаси нас од издаје, идиота и будала!!!

Франкфурт; 28. август. 2017. на Велику Госпојину

Коментари (1)

  1. Duško Arnautovic каже:

    VREME JE DA SE OVA POLITIČKA GOVNA SKIDAJU. NA BILO KOJI NAČIN. JER POSTALI GORI OD TURAKA KOJI SU SE PONOVO OSILILI U NAŠOJ ZEMLJI. TOLIKO. POZDRAV IZ VALJEVA OD OBIČNOG ČOVEKA.

Напиши коментар