Приче ветерана

Чији је наш Космет?

Пише: Миле ЈСО

Када је Никола Пашић видио кроз шта пролази српски народ и када је изговорио чувену реченицу: „СПАСА НАМ НЕМА, ПРОПАСТИ НЕЋЕМО“, није ни слутио колико ћемо бити близу пропасти, само стотинак година посље.

Жалосно је слушати, гледати, читати ових дана како се политичари, разни интелектуалци, академија науке, разни самозвани аналитичари, труде нама глупој раји објаснити како смо изгубили Космет, како немамо дјеце за нови рат, како требамо преговарати са шиптарским убицама о ономе што је наше, о Високим Дечанима, Пећкој патријаршији, Љевишкој, Грачаници…

Причају о томе да треба разговарати… О чему, реците ви што водите државу?! Је ли то подјела Космета, аутономија Србима, давање Космета шиптарима…?

Изађите и стисните муда, не скривајте се иза народа! Колико видим, и да јавно изнесете став да је Космет шиптарски, не да не би изгубили власт, добили би и више гласова. Већини Срба Космет је, на жалост, велики утег око врата, и једва чекају да га скину.

Ако хоћемо да Космет опет буде наш мораћемо се опет верати на Бајгору, Проклетије, Чичавицу, мораћемо опет гинути на Кошарама, Морини, мораћемо ући у Малишево, Преказе, Србицу, Суву Реку, Лаушу, Ликовац… Колико вас је спремно кренути доље, јер Космет или било који други дио државе, не брани се из топле собе типкајући по тастатури.

Ако гласате за ову, или неку другу власт која продаје Космет, продали сте га и ви… размислите о томе.

Какви смо ми Срби, најбоље показујемо сами… Данас у дневнику, спикерка говори: „…војно редарствена акција Олуја…“ па мајку ти јебем, није акција него геноцид, етничко чишћење!

И још мало црњака: ФК Партизан кажњен од УЕФЕ због скандирања попу Момчилу Ђујићу… ЧЕТНИКУ.

Коментари (1)

  1. Zeljko каже:

    A pre neki dan nazvase policijsku akciju Vihor, kao da ne znaju cija je akcija bila 1991god. Rdjom kapali,nesrecnici jedni…

Напиши коментар