Досије, Србија

Браћа Битићи су прво терористи ОВК, а потом држављани САД

Пипе: Михаило Меденица

Браћа Битићи су пре и после свега били терористи ОВК, а потом држављани Америке!

stefanovic-pojma-nemam

Понављам, терористи, мада се упорно квалификују као „борци“, осим ако Србија у међувремену није признала ОВК као ослободилачки покрет, Друштво младих горана или какву невладину организацију за очување флоре и фауне Проклетија од Срба, Рома, Горанаца и Албанаца који су били погубни по биљни и животињски свет те бајковите планине?!

Ако су већ били само борци не смемо бити лицемери па двоструким аршинима квалификовати Јашарија, Тачија, Харадинаја, Чекуа, Селимија, Рамаданија… као терористе, кад су браћа Битићи служили под њиховом командом!

Дакле, кад терориста окачи униформу и пушку о клин остаје шта – држављанство Америке, аргумент који нико не сме да оспори?! Ни да помисли да оспори.

Страдали су, неспорно, на монструозан начин – злочин који мора бити расветљен, али не зато што Америка то од нас тражи, већ због тога што нисмо нација неосуђених крвника и џелата!

Нису то наши хероји, нити ће икада бити, јер Србија је, нажалост, више гробница него ораница, корени су нам дубље у иловачи него у браздама… у хумкама мученика и страдалника за славу и част Србије у чије име нико не убија клечећег, метком у потиљак…

Е, сад, више је него оргазмичан напредак у истрази којом руководи лично Небојша Стефановић, човек који не може да пронађе пасусе из свог доктората, али је успео, налик оном магу форензике Хорејшију, да после 16 година дође до чињеница које сведоче да су браћа Битићи заправо помагала Србима да напусте Косово и Метохију!

Додуше, то су радили сви припадници ОВК, свако на свој начин, али су Битићи изгледа чинили то најхуманије и несебичније: превалили су пола света само да би под изговором тероризма у гепеку неког претпостављам, распалог „стојадина“ кријумчарили Србе на сигурно!

Сценарио раван „Шиндлеровој листи“, малтене, „Тефтер браће Битићи“! Фале још само исповести породица чије су органе сачували и извели на сигурно, и шоу може да почне!

Какви „Парови“, какви бакрачи, па ово би пензионисало и Змаја од Шипова и ону несрећницу Атину Ферари, Екрема Јеврића, Мацу Дискрецију, а још би нам и Амери опростили што су нас тукли…

braca bitici teroristi amerikanci siptariШалу на страну, ако је случај Битићи камен спотицања у односима са Америком – онда нам заиста не желе добро, и довека ће бити међаш преко којег Србија неће моћи ни корака у неко сутра, какво год било!

Не зато што инсистирају на правди за своје држављане, већ због тога што инсистирају на правди само за своје држављане!

Половина терориста за којима трагају носиоци су, гле чуда, њиховог пасоша! Фукара која је по Енглеској, Француској, Шпанији дизала у ваздух невине – држављани су управо Енглеске, Француске, Шпаније…

Белосветски шљам је то свугде, осим у Србији! Још ће нам тражити и споменик да им подигнемо, јер били су борци за опстанак Срба на Косову и Метохији, ваљда под геслом: „Срби неће отићи док су ту браћа Битићи“!

Та чувена „црвена линија“ националних интереса спустила се толико ниско да је, изгледа, могуће додирнути је само кад се ваљано сагнемо…

Злочин се, рекох, мора истражити и истерати до краја! Сваки!

Због нас, искључиво, јер себи дугујемо у име оних који ни хумке немају да им се мајке исплачу над њима!

Браћа Битићи су пре и после свега терористи ОВК, а потом Американци!

Баш као што је и Србин крвин – крвник, без разлике што је Србин!

Злочинце на видело – да, без премишљања!

Али не под изговором да су зверски убили тројицу Американаца, већ зато што су без задршке пуцали у потиљак тројици терориста, којима је ваљало бити суђено а не пресуђено!

Нисмо народ крвника и џелата, никада то били нисмо…

siptarski-teroristi-ubice-srba-braca-bitici

 

Два у један

Коментари (3)

 1. slavko каже:

  srbija sve zna ali nesme da pisne

 2. zoran каже:

  Само мртав терориста је добар и безопасан. Може се рећи и да је тако користан за природу средину.Тако су требали свима да пресуде, а не да их пусте, као оних 2.000 задртих шиптарчина, по налогу коштунице. Такви се не пуштају живи.

 3. Srbin каже:

  Сва три брата су држављани САД и као такви су се прикључили „Атлантској бригади“.

  Србија ни 1998. а ни 1999. године није била у рату са САД и ради тога су браћа Битићи ПЛАЋЕНИЦИ а не борци регуларне војне формације.

  Ни једна конвенција о оружаним сукобима не пружа заштиту плаћеницима који се боре на било којој страни. Легитимно право било које државе је да сваког плаћеника изведе пред преки суд и убије без милости.

  Да су браћа ушла на територију Србије као држављани Србије онда би се могли сматрати као припадници „ОВК“ и по потписаном споразуму у Куманову, и резолуцији 1244 УН-а пустити али пошто су се борили у бригади у којој су били само странци, код себе су имали Америчка документа и као Амерички држављани су ушли на територију Србије, за њих не важи договор ни Резолуције ни споразума и немају заштиту Женевске конвенције.

Напиши коментар