Србија

Бисери Соње Бисерко

sonja biserko

Поглед би лево, а глава десно!

Српска лига поручује Соњи Бисерко да слободно настави пут слепом улицом и да обрати пажњу на возило «ЕУ» које губи своје делове, јер ће јој за повратак кући бити потребни ретровизори, које је сама одбацила (да би заборавила ко је). И пренесите напредној Европи, како је Србија одабрала Светосавски модел, који сте назвали назадним.

Поручите вашим борцима за људска права, да нам не треба закон о кажњавању крштавања деце, истополним браковима и еутаназији. Наставите са њима да исмевате српску елиту, Универзитет, СПЦ и САНУ, само немојте тако скромно да признајете како је ДС остао без сопствене политике, како се ништа није променило последњих 25 година и како ће Србија бити десничарска земља.

Шта нам то поручује суседна презадужена Хрватска или паљење заставе ЕУ у Пољској? Да све Ваше наде падају на тај напредни систем?

Избори у Немачкој у марту ће показати да ли та држава има демократију и да ли може да брани своје интересе, уколико Алтернатива за Немачку добије оно што сада рејтинзи показују или изгуби као Ле Пен у Француској и потврди јачину америчког лобија.

Зашто су ови избори пресудни, ако не и последњи за Србију?

Српска лига упозорава да су владајуће коалиције последњих 25 година са наслеђеним идеолошким моделом, системски растурале патриотски блок, играјући као марионета Запада.

Ово је последња прилика да се том ужасу стане на пут и да се поврати достојанство Србији и њеним грађанима. Разједињена десница значила би испуњавање поглавња ка путу за ЕУ, улазак у НАТО, раскид слободно трговинског споразума са Русијом, значила би Србију у ланцима, без могућности да нешто промени и да у Владу покуша поново да уведе патриотске представнике.

Значила би крај, улазак у слепу улицу заједно са Вама на челу колоне.

И госпођо Бисерко, тврдите да две трећине грађана које су за сарадњу са Русијом, то заснивају на фрустрацији?

С обзиром да не знате пут кући и да сте давно заборавили ко сте, све ваше тежње ка шаренилу Запада, данс изгледају бесмислене и једино што памтите од погледа у ретровизор је сопствени израз – фрустрације!

А Србији оставите да живи по најсавременијем моделу управљања и уређивања друштва и државе – Светосављу и да аргументовано, основано по свим аспектима ужива поверење и у срадарњи са Руском Федерацијом.

Александар Ђурђев
председник Српске лиге и један од оснивача Колаиције Родољуби

Коментари (3)

  1. SIKIRA каже:

    biserko eto putin salje avijone srbiji des ti sad prenjeti tu tvoju kancelariju

  2. MRGUD каже:

    LJUDI, MANITE SE! ŠTO TOJ OFUCANIOJ KALAŠTURI POSVEĆUJETE PAŽNJU! PA ONA NIJE NI CIFRA, ONA JE ŠLJAM, A NAŠIM KOMENTARIMA ONA TRAJE!!! TERAJTE JE U P…. M…….!!!

Напиши коментар