Досије

Због чега се крије ко је прави власник „Шарли Ебдоа?

Сазнајте ко је прави власник „Шарли Ебдоа“ – часописа који је профитирао на масакру својих новинара! Ко би се усудио да нападне власништво једне од најмоћнијих породица света, осим њих самих?

rotsild

Од велике количине информација и дезинформација које су колале светским медијима последњих дана, чини се како је намерно заташкана информација након које све постаје јасније. Наиме, заташкана је информација о власницима „Шарли Ебдоа“ – либералног часописа који је након масакра својих новинара итекако профитирао. Наиме, од краја прошле године, само месец дана пре масакра власници су постали Ротшилди, мрачна илуминатска породица, једна од оних која господари светом.

Према интервјуу холандског привредног магазина „Quote“ власништво над сатиричним новинама „Шарли Ебдо“ откупила је банкарска породица Ротшилд и то након подужег већања, јер сви чланови овог мистериозно – утицајног клана, нису наводно били за то. „Највише се томе опирао мој ујак Барун Едуард де Ротшилд“ рекао је у свом интервјуу за „Quote“ један од млађег нараштаја те велике банкарске породице, Филип де Ротшилд – који је сматрао је да се не би требали политички ангажовати у новинарству. Очито су млађи чланови клана просудили да је сад друго време и да без већих последица не могу ударити свом силином – што је случај Ебдо и показао – јер након изласка војске на улице, нарочито у срцу нове Европе, Белгији, ништа више неће бити исто.

Ротшилди власници и француског дневника „Liberation“

Ротшилди су крајем прошле године (само месец дана пре масакра) постали већински власник и француских дневних новина „Liberation“ који су суиздавачи и „Шарли Ебдоа“. Додајмо и чињеницу да је „Шарли Ебдо“ у том тренутку био пред банкротом с тиражом од око 60 хиљада примерака, док су након масакра тираж повећали на невероватних 20 милиона примерака. С обзиром да је реч о једној од најстаријих масонских ложа света, те да је опште познато да су кроз своју историју владали планетом, да су исценирали и финансирали све ратове у прошлости и да су познати по свом сатанистичком погледу на свет, не можемо се отети утиску да је масакар у Паризу уз остале глобалистичке планове, успоставе новог светског поретка, те бруталне зараде на овом часопису, масакар послужио и као једна врста ритуалног жртвовања. За Ротшилде се вежу многе мистерије, а постоји теорија да где год дођу Ротшилди ускоро падне и нека крвна жртва. Зар може бити случајно да се масакар догодио након само месец дана након преузимања овог листа? Сумњамо.

„… Знам за погрде од оних који кажу да су Јевреји, а нису. Они су привржени синагоги Сотоне.“

Породица Ротшилд је масонска породица која тврди да су Јевреји. Међутим, они нису Јевреји већ је необорива чињеница да су они Хазари (Казари). Њихова историјска лоза долази из земље Казариа, која је окупирала земљу углављену између Црног мора и Каспијског мора коју је сада претежно окупирала Грузија. Они су се под вођством краља 740. године преобратили на јеврејску веру због чега и дан данас тврде да су Јевреји. О њима говори и Књига Откровења поглавље 2, стих 9: „Знам твоја дела, и невољу и сиромаштво, (али ти си богат) и знам за погрде од оних који кажу да су Јевреји, а нису. Они су привржени синагоги Сотоне.“

Најбогатија крвна лоза данас у свету је вођа Ашкенази Јевреја, породица Ротшилд. Они су своју позицију изградили кроз лажи, манипулације, убиства, те политику ‘завади па владај’. Њихова лоза се протеже у краљевским породицама у Европи, а такође и у следећим породицама: Астор, Банди, Колинс, Дупонт, Фриман, Кенеди, Морган, Опенхајмер, Рокфелер, Сасон, Шиф, Тафт, и Ван Дајн.

Даље, за Ротшилде се зна да потајно на свет доносе много деце како би их временом поставили у позиције моћи када им то буде потребно. Исто тако зна се да Ротшилди не дозвољавају својој деци да се жене или удају за неког ко није „њихове“ крви. Дакле, увек и баш увек све се догађа унутар саме породице Ротшилд. Они такође држе већину капитала света у својим рукама преко властите банке, али и управљају светским моћницима преко својих тајних фондова и организација. Инфилтрирали су се у Европу, а покровитељи пословања су им били Аустрија и Британија чиме су дошли до самог врха. Мајер Амшел Ротшилд је уздигао породицу и његова стратегија била је једноставна – задржавање посла и дискреције, као и опсега пословања унутар породице. То је осигуравао договореним браковима унутар ужег круга породице. Они су такође предводници масонерије на планети, па су тако из сенке укључени баш у сва светска збивања и наравно стварање детерминираног хаоса, што напад на „Шарли Ебдо“ у суштини и јесте. Исценирана представа за масе, стварање хаоса, сукоб цивилизација и убиство вере, почетак рата и успостављање новог поретка мира, што је баш у стилу масонске породице Ротшилд која је до сада увек успевала изникнути негде из сенке кад год је у питању неки брутални масакар. Иначе, ко би се усудио да нападне власништво једне од најмоћнијих породица света, осим њих самих?

Напиши коментар