Србија

Вучићеви батинаши ломили кутије на изборним местима

Антиизборни штаб у Косовској Митровици од јутрос најављује да, због изузетно малог одзива грађана на локалним изборима, режим планира упад маскираних лица на биралишта и разбијање гласачких кутија.

Пре око сат времена у Косовској Митровици је започело ломљење кутија под командом окорелог криминалца Драгана Дикића рођеног брата смењеног команданта жандармерије Братислава Дикића, који је у Косовској Митровици упао са групом плаћених батинаша на изборно место код школе Свети Сава и поломио изборне кутије и подсећамо да смо цео дан упозоравали да ће се ова испланирана превара догодити уколико Вучић доживи крах са својом издајничком политиком шиптарских избора.

Циљ овог изрежираног напада је да се за тај исти напад окриве патриотске организације, а режимски медији, на челу са Б92 и РТС су већ кренули са жестоким нападима и унапред припремљеним текстовима. Антиизборни штаб још јутрос најавио да режим, у случају тоталног бојкота, спрема инциденте који ће послужити као алиби за неуспех избора. По том плану, дотична лица би на себи носила мајице са натписом БОЈКОТ и обележја патриотских организација, а за тај инцидент би биле лажно оптужене присталице антиизборне кампање и припадници родољубивих организација.

У овим тренутцима у Србији се одиграва државни тероризам под вођством Александра Вучића, и криминалних група у спрези са Жандармеријом. Напада се српски народ који бојкотује шиптарске изборе и жртву представљају као кривца.

Коментари (6)

 1. Zoran каже:

  Сви Српски патриотски покрети и организације из дијаспоре, под једну капу и једну команду. Не вреди нам ништа ако смо неуједињени и разбацани по разним покретима, од којих су неки под контролом државе. НАШИ НЕПРИЈАТЕЉИ СУ ЈАКИ ОНОЛИКО КОЛИКО СМО МИ РАЗЈЕДИЊЕНИ.

 2. Корнелиjе Кодреану каже:

  Александер Вjучик Абу Ахмед бин Мухамед фон Силиконац Грбо jе искомплексирани педер и шизофреничар!

 3. Spreman sam kad god zatreba!!! каже:

  NA KAOSOVO ODMAH OTERATI GAMAD! I STAVITI ZNAK DA CEO SVET VIDI DA JE ZABRANJEN ULAZ MUSLIMANIMA I KATOLICIMA! SAMO PRAVOSLAVCIMA!!!!!

 4. misko каже:

  Vucic iliti Spiro Guberina ce upropastiti Srbiju.

 5. zoran svedska каже:

  Nedajte se braco Srbi, zapucajte po bagri. Izdajnik je uvjek izdajnik, ma koje vjere bio.

 6. 124C41 каже:

  “Драгомир Мијовић-Мијо: ПАЖЊА ПАЖЊА!
  КО ЈЕ СРБИН НЕКА ПОДИЈЕЛИ ОВАЈ СТАТУС ОДМАХ.
  СРБИ НА КОСОВУ И МЕТОХОЈИ НЕКА СЕ ПОВУКУ СА УЛИЦА.
  СРБИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ НЕКА СЕ ПОВУКУ СА УЛИЦА.
  НАШИ ИЗВОРИ МИ ЈАВЉАЈУ ДА ЋЕ ОКО 20 ЧАСОВА СПЕЦИЈАЛНА ТЕРОРИСТИЧКА ГРУПА -РОСУ УДАРИТИ НА ПРЕОСТАЛИ ДИО СРБА НА КОСМЕТУ И ЗА ИСТИ ПОСТУПАК ОПТУЖИТИ СРБЕ.
  ДИРЕКТНО ПРЕВОДИМО СА ШИПТАРСКОГ ПА АКО ПОСТОЈИ НЕКА СЛОВНА ГРЕШКА ОПРОСТИТЕ.
  КОСМЕТ ЈЕ СРЦЕ СРПСТВА. ТО ЈЕ МОЈ ДУГ ПРЕМА ЗЕМЉИ СВЕТОГА ЦАРА ЛАЗАРА.”

Напиши коментар