Србија

Ухапшен Никола Алексић

Док се српски премијер сагињао пред муслиманима, у Београду је његова приватна полиција хапсила Србе који су се испред Народне скупштине поклањали српским жртвама.

nikola-aleksic-hapsenje-1

Полиција је јуче испред Народне скупштине привела Николу Алексића директора еколошког покрета из Новога Сада. Никола је дан раније издао саопштење и позив на контраскуп западних НВО, позивајући народ да упркос забрани доћу због српских жртава. Међутим, према речима сведока, након само две реченице које је изговорио преко мегафона полиција је пришла и одвела га.

nikola-aleksic-hapsenje-2

Подсећамо да су дан раније западне НВО уз пратњу полиције одржале свој скуп, упркос забрани и да их нико није хапсио, већ напротив били су заштићени. Што је још један пример антисрпске политике коју спроводи овај режим и двоструких аршина, док хапси Николу Алексића а штити антисрпске организације.

nikola-aleksic-hapsenje-3

 

Васељенска ТВ/ Фото: Никола Вибесцу

Коментари (2)

  1. zeljko каже:

    srbija je govno od drzave sto radi od 1995 kad nije htela pomocui srbima ukrajini do danas koliko je oficira izrucila i ostalo ne bih ovo govno vucic to radi on isns da narod ocito je SMECE I NISTA DRUGO

    1. pop каже:

      ako nas zagrli civilizacijsko vreme ponesimo to breme jer uvek ima vremena za gavrana

Напиши коментар