Досије

Спремају нам вешала, а ми им се увлачимо у гузицу

hitler-papa

Пише: Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

…Седам месеци нисам написао ни једну реч – нити једно, једино, слово!

Престао сам да пишем од срамоте, јер писањем ништа нисам могао да променим. Сваки објављени текст, временом, је почео да се претвара у ништавило и бесмислено млаћење празне сламе. Бар сам ја то, тако, почео да доживљавам. А ужасавајући је осећај кад схватиш да говориш у празно, кад видиш да су речи изгубиле сваки смисао и нису никаква препрека на путу шизофреног зла које нам манијакално прождире живот.

Немачки архиви чувају податке које више нису тајне. У тим списима се каже да је „Света столица“ из Ватикана потписала Рајхсконкордат (Царски уговор) са Хитлеровим режимом. Исти уговор потписан је између Ватикана и нацистичких режима у Италији и Шпанији. Њиме је „регулисан“ слободни лов на Јевреје и трасиран будући холокауст у Другом светском рату. ...Хитлер је једном приликом дао чак и изјаву поводом јеврејских погрома, рекавши да он није урадио ништа страшније од онога што католичка црква спроводи већ 1500 година, уназад, према Јеврејима. ...А онда је уследио и међусобни договор између Ватикана и Хитлера по питању одбране ратних злочинаца. „Света столица“ се обавезала на чврсту верност нацистичком режиму, снабдевајући немачке крвнике кривотвореним пасошима, омогућујући им бекство у Јужну Америку. ...Данас више нема тајни и све се зна. Знају то и Хрвати. Али многима у Хрватској не смета тај страшни злочин из прошлости – они се и даље моле свом „богу“ Луциферу из ватиканских катакомби. ...Грозота – какви људи!!!

Немачки архиви чувају податке које више нису тајне. У тим списима се каже да је „Света столица“ из Ватикана потписала Рајхсконкордат (Царски уговор) са Хитлеровим режимом. Исти уговор потписан је између Ватикана и нацистичких режима у Италији и Шпанији. Њиме је „регулисан“ слободни лов на Јевреје и трасиран будући холокауст у Другом светском рату.
…Хитлер је једном приликом дао чак и изјаву поводом јеврејских погрома, рекавши да он није урадио ништа страшније од онога што католичка црква спроводи већ 1500 година, уназад, према Јеврејима.
…А онда је уследио и међусобни договор између Ватикана и Хитлера по питању одбране ратних злочинаца. „Света столица“ се обавезала на чврсту верност нацистичком режиму, снабдевајући немачке крвнике кривотвореним пасошима, омогућујући им бекство у Јужну Америку.
…Данас више нема тајни и све се зна. Знају то и Хрвати. Али многима у Хрватској не смета тај страшни злочин из прошлости – они се и даље моле свом „богу“ Луциферу из ватиканских катакомби.
…Грозота – какви људи!!!

Уосталом, накотило се превише кењослова који само лапрдају и кврцкају по тастатури а ништа не чине, ништа не делају, ништа не предузимају да се ово планетарно зло већ једном заустави. Зато сам се, у међувремену, пребацио на „други колосек“ – променио сам форму битисања и почео конкретно да се борим против зла.

Наравно да нећу јавно обнародовати шта то чиним, јер било би саблажњавајуће глупо и будаласто. Непријатељу не треба откривати своје „карте“, али му треба дати до знања да му радиш о глави. Непријатељ мора да зна да Срби нису мртав народ и мора да зна да Србија није спаљена земља, ма колико они што нас мрзе ликовали над нашим пепелом!
…Не „господо“ из Зоне Сумрака, историја човечанства још увек није окончана! Историја коју убијате тек се сада поново пише, а поколења што долазе сигурно неће учити из усташких читанки, нити бриселских фашистичких уџбеника!

Чудан је овај живот!
…И тек кад помислиш да си стигао до краја – схватиш да си, у ствари, на новом почетку. Јесте, пре седам месеци престао сам да пишем од срамоте што својим писањем ништа не могу да променим, али у последње време почињем да осећам и стид што ћутим на све ове ниске ударце и страхотне увреде које нам стижу од наших, вековних, антицивилизацијски непријатеља и те наше одвратне, унутрашње, издајничке, српске, номенклатуре која је кастрирана од сваког људског поступка и сабласно контузована и од најмање, елементарне, људскости.
…Наши злокобни и заклети непријатељи – Енглези, Американци, Ватикан, Немци и хрватска католичка олигархија која обавља најгнуснију егзекуцију живота над својим становништвом у Хрватској, (а нико јој не брани да то чини и у Србији), у овом су часу најстрашнији планетарни усуд који је могао да задеси планету Земљу.

Јозеф Рацингер, као младић био је припадник „Хитлер југенда“, а после ратовао као војник Вермахта. Наравно, ово друго се званично негира у његовој папској биографији. ...На крају Другог светског рата заробили су га Американци. Али, то је било још тада док Америком нису владали потомци нациста, који су се тамо масовно накотили током последњих пола века. О томе увелико сведоче „Пацовски канали“ и забрањена историја католичке цркве. ...Историјат папства и Ватиканских злочина, манипулација људском свешћу и нераскидив однос са фашистичком Немачком остварује свој континуитет до данашњег дана. ...Све је то, тако, убитачно страхотно, а најужасније од свега је то што хрватски народ преко свега тога прелази као преко кравље балеге на ливади. И никоме у Хрватској не смета да једну такву злочиначку и квази-верску организацију прихвати за своје духовно уздигнуће. ...Католичка црква таква каква јесте, већ вековима уназад, цивилизацијско је семе злочина и глупи људи, неморални и бестидни какви данас живе у Хрватској и на читавом европском континенту, и не могу имати бољу судбину од ове проклете и уклете, коју су сами изабрали под притиском страха од сатанског копита којем се вечито моле. ...Сабласно је крвава „круница“ изопачених богоуљеза у фратарској одори језуитских кривоклетника. Нека је вечни стид и јад над свима онима који се моле то грозоморној секти и јереси, која убија Бога - да би сотона у људима, довека, живео! ...Хрватско, како верујеш – тако ће ти се и судити! ...Хрвати – ваш бог је луцифер! ...И онда кад то схватите, из пакла ћете изићи!!!

Јозеф Рацингер, као младић био је припадник „Хитлер југенда“, а после ратовао као војник Вермахта. Наравно, ово друго се званично негира у његовој папској биографији.
…На крају Другог светског рата заробили су га Американци. Али, то је било још тада док Америком нису владали потомци нациста, који су се тамо масовно накотили током последњих пола века. О томе увелико сведоче „Пацовски канали“ и забрањена историја католичке цркве.
…Историјат папства и Ватиканских злочина, манипулација људском свешћу и нераскидив однос са фашистичком Немачком остварује свој континуитет до данашњег дана.
…Све је то, тако, убитачно страхотно, а најужасније од свега је то што хрватски народ преко свега тога прелази као преко кравље балеге на ливади. И никоме у Хрватској не смета да једну такву злочиначку и квази-верску организацију прихвати за своје духовно уздигнуће.
…Католичка црква таква каква јесте, већ вековима уназад, цивилизацијско је семе злочина и глупи људи, неморални и бестидни какви данас живе у Хрватској и на читавом европском континенту, и не могу имати бољу судбину од ове проклете и уклете, коју су сами изабрали под притиском страха од сатанског копита којем се вечито моле.
…Сабласно је крвава „круница“ изопачених богоуљеза у фратарској одори језуитских кривоклетника. Нека је вечни стид и јад над свима онима који се моле то грозоморној секти и јереси, која убија Бога – да би сотона у људима, довека, живео!
…Хрватско, како верујеш – тако ће ти се и судити!
…Хрвати – ваш бог је луцифер!
…И онда кад то схватите, из пакла ћете изићи!!!

…Ипак, наша света дужност пред Богом и Људима – и свима онима који се још нису исписали из људске врсте, јесте та да их развалимо по зликовачкој њушки и, најзад, покажемо ко је газда на овом земаљском „бусену“. Ако то не урадимо сада и одмах – сутра нас више неће бити!

Мученици Срби и ти шако јада од хрватског живља, ти која покорно ћутиш и трпиш злочин којег Католичка црква брутално спроводи над становништвом Хрватске, последњи је час да разбијете лажно огледало које ваше владајуће немани, патолошки, држе пред вашим лицем.
…Последњи је час да збаците с власти овај свој (а, туђи) политички режим, који вам свакодневно лоче крв и не дозвољава да живите свој живот!
…Морате знати да су мржњу између Срба и Хрвата инсталирали „католички прелати“ и хрватске и српске слуге светске финансијске олигархије како би лакше владали нашим животима.
Ја вас све молим и преклињем, све честите и часне људе у Србији и Хрватској – да ставите прст на чело, добро промислите о злу које се као најцрња ноћ надвила над нашим животима, и на коленима вас молим да свој бес преокренете на другу страну! Не мрзите се између себе, већ се покрените у борби против злочина који долази из ватиканских катакомби и бакингемског подрума злочина, из правца крволочног Лондона!

Молим вас, људи, покрените свој ум, пробудите разум, погледајте се у очи и видећете да вам Америка уништава живот! А Брисел вас брише из књиге живих и слободних људских створења.
…И молим сваког Хрвата из сваког хрватског села и сваког града у Хрватској да схвати како му највећи непријатељ не долази из Србије, већ из Банских двора на Каптолу! Поштовани Хрвати, ви нисте поробљени у Београду и на Теразијама – ви сте предвиђени за вечито ропство и сужањство бриселских и вашингтонских банкарских фамилија!
…Схватите људи, „ваша дјеца“ и унуци из Славоније, Међимурја и Загорја на менију су богате клијентеле са Запада. Вашим умом диригује злоћудни прст из Рима! Београд са тиме благе везе нема!
…Да, ја овом приликом позивам сва мислећа бића у Хрватској, ако их има! Позивам све честите људе, ако у међувремену изумрли нису!
…Позивам вас да се одупрете злочиначким властима у својој кући и да се не радујете несрећи Срба и отимању њиховог вековног дворишта Косова и Метохије!
…Позивам вас да се призовете памети док још није касно, јер Срби вам више никада неће стварати државу. А и ово што имате данас, није гаранција да ћете саћувати и сутра – посебно не у овим околностима!
…Даа, позивам све разумне људе у Хрватској (наравно, не и усташе) да се пресаберу и уједине у исти фронт одбране од ропства којег нам спремају Америка, Ватикан и Ево Ропска Унија!
…А ви, драги Срби – ваш најљући непријатељ није обавезно у Загребу, Вараждину и Имотском! Наши највећи непријатељи седе у Скупштини Србије, они живе на Дедињу и у поробљеној свести нашег бескрајног лудила.
…Наш највећи непријатељ спава у нама самима и нашој размажености, у нашој болесној потреби да други мисле уместо нас!

Католички зликовци, Рацингер и Бозанић – главни промотери и лобисти сатанско-фашистичке Ево Ропске Уније...

Католички зликовци, Рацингер и Бозанић – главни промотери и лобисти сатанско-фашистичке Ево Ропске Уније…

…Верујте ми на реч, када би Вучић и Николић били спречени само да дођу на посао и да им се онемогући улаз у српски парламент, Србија би истог часа почела економски да се развија. Спале би све издајничке маске бриселских, фашистичких, јатака и Србија би се истог часа нашла на излазу из катакомбе дужничког ропства у којег нас је бацио комплетан српски, издајнички, парламент (заједно са лажном опозицијом).
…Сва та псеудосрпска политичка гамад инсталирана је од стране англо-европске корпорацијске олигархије и они њима подносе рачуне, а не српском народу. Ако ову чињеницу нисте у стању разумети, ви који ово читате – онда је свако моје даље писање апсолутно бесмислено!

…И само да поновим оно што сам већ рекао. Јесте, седам протеклих месеци нисам ништа написао нити сам игде и један једини текст објавио, јер ме је појео срам што својим писањем ништа не могу да променим.
…А сада ме је опет стид што ћутим, јер свако мислеће биће које има чиме да размишља – у овом часу не сме да ћути, јер то је саучествовање у злочину!
…Злочин је ћутати и ништа не предузимати у часу када знаш да ти подижу вешала, а народу којем припадаш спремају истребљење!

Срби и Хрвати, на коленима вас молим, бар у овом часу погубне људске историје – окрените се против свог заједничког непријатеља – банкара и њихове политичке служинчади, која је постављена да управља нашом муком и несрећом!
…Искажите свој гнев против оних који су постављени да владају нашим државама у корист туђег интереса!
…Несхватљиво!!!
…Спремају нам вешала, а ми се својим егзекурорима увлачимо у гузицу. Клањамо се пред римским сотоном. Падамо на колена пред бриселским џелатом. Понизно лижемо све оно што нам засоли крвава шака из, злочиначког, Берлина. Гмижемо пред Вашингтоном као црви који разједају трулу лешину. Пузимо ко глисте у говњивој јами пред сваком преваром и обманом из Брисела. Гмизавцима и гуштерима из Лондона нудимо се за сваки оброк, за сваки имбецилни „брекфест“.
…Наравно, не ми – већ српске власти! Српске и хрватске! Наши ненародни режими! Уклети и проклети! Продани и купљени!
…Имамо ли ми, уопште, свести о томе ?!
…Немамо!!!
…Јер да имамо, не би ћутали као скелет диносауруса који је разапет на паучину кривотворене историје!
…Не, ми немамо више ни свести ни савести – јер, више нисмо људи!
…Ми смо се живи закопали у блато људске срамоте, вегетирајући у лажи и суровој обмани!
…Претворили смо се у нељуде и сад живимо ту, своју, безочну коб!

…Али, ја верујем у Господа – и, знам да ће преживети онај ко заслужује!!!

Франкфурт; на дан Светог Филарета Милостивог, 14. децембар. 2014.

Коментари (3)

 1. Goran каже:

  Kralju svaka cast
  Odavno na mene nije ostaviotako jak utisak kao ovaj tvoj tekst
  Ti kralju samo pisi i ako mogu da pomognem ti zovi
  Pozdrav

 2. Punisa Njegovan N. BECEJ Dositejeva 44 br.lk 66760 каже:

  JMBG:1704959850055 Kad te budu hapsili kao sto su Vesnu Veizovic , koja je napisala predivan tekst na temu taktike proteziranja Roma, neka neko od tvojih prijatelja okrene 064-239 4466 i deda Punisa ce biti prvi koji ce se stvoriti u Beogradu da izrazi gradjanski bunt sa njima. Drago mi je sto makar vi ljudi koji treba, da se starate, da vasa deca stasaju i nastave da zive u nasoj Srbiji, dizete glavu i glas.

 3. Србија М70-АБ2 смрт ЕУ каже:

  Свака част за текст. Све речено нема шта. Полако, наместиће се и они на зицер кад-тад… А онда су наши.

Напиши коментар