Свет

Сорош: Створио сам Меркелову, ја ћу је и уништити!

Она није нормална, она ја направила светску кризу, оптужује амерички милијардер

Амерички милијардер и познати србомрзац Џорџ Сорош (право име Ђерђ Сорош) сукобио се са немачком канцеларком Ангелом Меркел због њених мера за ригорозну штедњу! Контроверзни Сорош, који се се сматра за једног од најмоћнијих припадника масонерије и филантропа, заједно са 100 најбогатијих Американаца сада тражи оставку Меркелове!

Меркелова је, наиме, једина жена која му се јавно успроставила, док је он одговорио оптуживши је за сиромаштво и хаос који прети ЕУ.

„Ја сам је створио, ја ћу је и уништити“ прети Сорош. „Она није нормална, она ја направила светску кризу. Не може једна таква особа да буде на челу Европске уније“, сматра Сорош.

Према појединим тумачењима, управо је његово лобирање узроковало протесте у Франкфурту и Берлину јер „рат почиње са извора реке“. Сорош се оградио од немира и тврди да нема никакав утицај на протесте, али додаје да је то почетак пада немачке канцеларке!

Немачка тајна служба БНД означила је Отворено друштво филантропа Џорџа Сороша, који је јавно рекао Меркеловој да је луда…

Коментари (2)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Од гована пита?

  2. Serbon каже:

    Sta sad hoce ovo satanisticko kopile?

Напиши коментар