Свет

Хитлерова ћерка влада светом: КГБ и Штази открили мрачну тајну чувану деценијама?

Ангела Меркел је, судећи по документацији Штази полиције, наследник самог Адолфа Хитлера?!

hitler-angela

Судећи по документима главне тајне обавештајне службе Немачке Демократске републике познате као Штази, у некадашњу Хитлерову фотељу канцелара Немачке засела је ни мање ни више него његова ћерка!

Наиме, 1954. године рођена је девојчица за коју Штази тврди да је у питању управо Ангела. Њен званични датум рођења је 17. јул 1954. године, међутим, како се тврди у документима ове тајне полиције који се тренутно налазе у совјетској КГБ архиви, њен прави рођендан је 20. април 1954. године. Ако је веровати овој тајној служби, ћерка Адолфа Хитлера рођена је управо на његов рођендан.

angela-merkel

„Анђео смрти“ оживео Хитлера

Детаље о рођењу Ангеле Меркел забележио је др Карл Клауберг, један од најгорих нацистичких „анђела смрти“, кога је совјетски суд прогласио ратним злочинцем.

Наиме, Клауберг је одслужио свега седам година казне, након чега су га совјетске власти пустиле у замену за тајна документа Штази полиције о Клауберговој техници вештачке оплодње, и много битније, замрзнутој сперми Адолфа Хитлера.

Хитлеров отац, који је променио своје право презиме у Хитлер, био је ванбрачни син Соломона Ротшилда и његове љубавнице Марије Ане Шиклгрубер.

Совјетски Информбиро се, поред нацистичких тајни о вештачкој оплодњи, тако докопао и Хитлерове замрзнуте сперме и дао зелено светло да се почне са оживљавањем гена Адолфа Хитлера!

Тако је Клауберг довео Гретл Браун, најмлађу сестру Еве Браун у Источну Немачку. Она је била изабрана за сурогат мајку Хитлеровог подмлатка.

Када се Клауберг по обављеном послу вратио у Западну Немачку, убрзо је ухапшен и убијен две године касније, док му је суђење још увек било у поступку.

angela-hitler

Договор о светској доминацији

Убрзо по рођењу девојчице, Совјети, Американци и Ватикан су склопили договор, по коме је контролу над дететом имала Католичка црква, која је била добро повезана са Лутеранском црквом у Источној Немачкој, која је званично преузела „старатељство“ над бебом. Дали су јој лажан датум рођења (17. јул) и име Ангела Доротеа Каснер. За лажног оца одређен је Хорст Каснер пастор у једној Лутеранској цркви , а мајка јој је наводно Херлинд, учитељица немачког и енглеског језика. Једна од одредби уговора три стране јесте да се Ангели да интернационална моћ, али да ће то морати да сачека док Ватикан на своје чело не постави Папу из Немачке. Након смрти Папе Јована Павла II, на чело католичке цркве 20. априла 2005. године постављен је нациста Јозеф Рацингер који је касније узео име Папа Бенедикт XVI. Да ли је заиста случајност што се и то догодило баш на Хитлеров рођендан?

1977. године је Ангела Доротеа Кеснер постала Ангела Меркел, удата за физичара Улриха Меркела. Развела се 1982. године, а изабрана је за канцелара Немачке недуго након што је Папа Рацингер преузео руководство над Католичком црквом, и то на Хитлеров рођендан!

 

Извор: Dnevno.rs

Коментари (1)

  1. miki каже:

    kako htler ima zamenika i naslednika tako i tito ima isto milosevica naslednika hitler dobija cerku a tito bravar sina miluuuuu

Напиши коментар