Србија

ПУКОВНИК НИКИЋ: Србија се мора бранити!

Nikic-Vucicevo-vredjanje-veterana-nije-najbolji-nacin-da-upozna-njihovu-snagu

Зашто је усвојена резолуција, да НАТО може по Србији да „маршира“, баш сада? Ово је одлучујући период за Србију и грађане Србије, тако да ништа није случајно!

Одговор је јасан.

Очекује се да војска Србије, полиција, грађани-цивили, ветерани и добровољци, сви војно и радно способни, направе један фронт.

Задатак се већ зна.

Ослобађање Србије од окупатора, на целој својој теритирији. Када се то буде догодило, издајници, „оперативци“ НАТО-а оличени у НВО, сарадници страних служби распоређени на највишим државним функцијама, познати тајкуни, мали и велики политички мешетари и остали издајници и заговорници НАТО-СРБИЈЕ, остају без досадашње заштите. Да би могли да се ишчупају, избегну суђење због почињених злодела, изгласали су у скупштини Србије резолуцију, да светски бандити маскирани у НАТО трупе, могу да заврше окупацију коју су започели 1999. године, а за узврат, њих извуку ван Србије. Пребаце их тамо где им је украдени капитал, где би наставили мирно да живе.

То што ће нас, грађане Србије користити као робове, или продавати наше органе по целом свету (што су већ радили Србима, уз асистенцију шиптарских терориста), издајнике не интересује.

Окупаторе неће интересовати нација робова! Србско држављанство или важеци лични документ је довољан, да би се неко могао малтретирати, силовати или убити.

Зато грађани Србије, пажљиво посматрајте и ослушкујте шта ће се дешавати у наредном периоду.

Предизборна кампања је само „бацање песка у очи“.

Када препознате вапај, који неминовно стиже, правилна одлука је, УЗ СВОЈ НАРОД!

Ко се не буде одазвао као војни обвезник, патриота, одазваће се као РОБ.

Коментари (1)

  1. 124C41 каже:

    Ako je gospodin Nikić u pravu da nam se sprema rat i da se moramo braniti, onda nema više uzimanja zarobljenika u tom budućem ratu, ukoliko se budemo bili sukobili sa OVK ili ID koja se nalazi na KiM-u ili sa NATO kopnenom vojskom, ne uzimajmo zarobljenike, napravili smo greške što smo od 1990 do 2000 godine popuštali njihovim obaveštajcima umesto da smo bili surovi kao izraelski MOSAD prema njima, e pa sad hteli ili ne hteli, mi moramo da postanemo SUROVI prema svojim neprijateljima u tom budućem ratu koji nam predstoji, zato što će i oni da budu surovi prema nama i našem narodu,nema više popuštanja i povlačenja, dosta smo to radili, i pogledajte gde smo stigli, bolje da smo mrtvi nego da budemo robovi.

Напиши коментар